FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

Şi "copiii" întorc armele! Buleică, Gugu şi Surugiu au depus memorii

Articol de - Publicat luni, 27 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 27 iunie 2011 10:45

Buleică, Gugu şi Surugiu, trei dintre tinerii pe care Mititelu se baza ca să readucă Ştiinţa în Liga 1, au dat şi ei clubul în judecată la Comisii.

Deja jumătate din lotul Craiovei din 2010 - 2011 a ajuns la Comisii! Cifra oltenilor care s-au răzvrătit împotriva clubului a ajuns la 14, "lotul" lărgindu-se de curînd cu noi nume.

Este vorba despre trei vîrfuri de lance ale generaţiei cu care Adrian Mititelu se gîndea că va readuce Craiova în Liga 1: internaţionalii de tineret Buleică (19 ani), Costinel Gugu (19 ani), plus Olivian Surugiu (21 de ani), extrema stîngă adusă în 2009 ca o mare speranţă de la Şcoala de Fotbal "Gică Popescu". Ei au depus memorii la LPF cerînd să devină liberi de contract din cauză că nu şi-au mai primit salariile pe mai mult de 3 luni. Majoritatea jucătorilor olteni susţin că n-au mai primit nici un ban din contracte încă din luna ianuarie!

Plus Zoro, Wendel, Reghe şi Napoli

Şi doi dintre stranierii din sezonul trecut, ivorianul Zoro şi brazilianul Wendel, încearcă în aceste zile să scoată de la juveţi sume de aproximativ 30.000 de euro de fiecare. Jucătorilor li se adaugă doi foşti antrenori ai Craiovei din precedenta stagiune, Laurenţiu Reghecampf şi Nicolo Napoli. Clubul le-ar fi dator în total cu 90.000 de euro. Sursele Gazetei susţin că Reghe ar fi cîştigat deja memoriul depus la FRF.

Dacă va primi pînă la urmă drept de joc în Liga a 2-a, Craiova trebuie să facă dovada că nu mai are datorii către terţi pentru că altfel riscă neprogramarea în primele runde.

Cei 14 jucători alb-albaştri care au dat în 2011 clubul în judecată:
Florin Costea, Bărboianu, Găman, Firţulescu, Prepeliţă, Dănănae, Surugiu, Buleică, Gugu, Dina, Iliev, Gargorov, Zoro, Wendel.

25 la sută e procentul cu care salariile jucătorilor craioveni au fost diminuate la finalul acestui sezon, pedeapsă de la şefi pentru că Universitatea a retrogradat

Dănănae, "ars" cu 20.000 de euro!
Fundaşul dreapta Ovidiu Dănănae, unul dintre fotbaliştii cu care clubul se judecă în acest moment, revendică restanţe de 75.000 de euro de la Craiova. Ca să reducă din deficit, şefii olteni i-au aplicat o amendă-record: 20.000 de euro! Motivul invocat este că fotbalistul s-ar fi comportat urît cu unul dintre membrii staff-ului tehnic al Ştiinţei. Fundaşul dreapta speră să devină liber de contract şi are oferte din Rusia.

Piţi i-a pus să semneze pe 100 de euro
Pînă să plece de la Universitatea, Victor Piţurcă a avut o iniţiativă incredibilă pentru a încerca să scape Craiova de datorii în vederea obţinerii licenţei. Actualul selecţioner i-a rugat pe jucători iarna trecută: "Semnaţi hîrtiile acestea cum că voi încasaţi 100 de euro lunar salariu. Ajutaţi-ne pentru ca Universitatea să nu mai figureze cu datorii pe 2010!". Fotbaliştii s-au conformat atunci, dar spun acum că "ajutorul" se întoarce împotriva lor: "Mititelu ne ia de guţumani, vrea să profite de acele hîrtii ca să ne ia din banii pe care ni-i datorează".

Gloriile au dat recital!
Universitatea Craiova e la pamînt, Craiova Maxima ramîne la înălţime. Cei mai tari jucători ai Băniei din toate timpurile au făcut spectacol într-un meci amical susţinut ieri în localitatea doljeană Işalniţa. N-au lipsit nici valorile Craiovei de după 1990, Papură, Săndoi, Cristescu. Oltenii s-au "dopat" înainte de meci cu pîine şi sare, iar după protocol au intrat pe teren şi au făcut show. "Nu mai arătăm a fotbalişti, dar cred că oamenilor le-a făcut placere să ne revadă pe gazon", a spus Costică Ştefănescu. (Andrei Crăiţoiu)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
Superliga
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Superliga
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit
Superliga
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (12)
bogdan-m
bogdan-m  •  27 Iunie 2011, 13:47

Ati vorbit cu jucatorii? Se pare ca Buleica si Gugu ar fi declarat ca nu si-au depus memorii (conform ziarului lui Mititelu). Nu se poate verifica asta la comisiile FRF sau pe un site? Poate sunt ceva suporteri care ar vrea sa afle adevarul...

thebluestlion
thebluestlion  •  27 Iunie 2011, 12:49
Postat de jijinhoo pe 27 Iunie 2011, 01:35

gugu e bun,cine il poate"racola"n-o sa se pacaleasca

Gugu are multe din Mirel Radoi. Are doar 18 ani dar se vede ca are clasa!

ciparian
ciparian  •  27 Iunie 2011, 11:55

gugu asta ar avea talent din ce am vazut. vb ca si privitor nu ca si specialist. dar nu l cheama cumva gogosoiu? si l alinta gugu?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează