FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU U21 - ROMÂNIA U21 3-2

Adio Euro! » Stelea a debutat cu un eşec la naţionala U21, 2-3 cu Muntenegru

Articol de - Publicat miercuri, 11 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 11 septembrie 2013 01:09

Bogdan Stelea a debutat cu stîngul la cîrma echipei naţionale de tineret: "tricolorii" mici au doar un punct după primele două jocuri, cel obţinut în Feroe!

Schimbarea de antrenor n-a adus o schimbare imediată în jocul "naţionalei" de tineret. "Arnold" Stelea i-a ameninţat pe jucători că vrea seriozitate la selecţionata pregătită de el, însă, în acelaşi timp, a avertizat că nu există omogenitate la lot.

Ceea ce s-a văzut şi în debutul meciului din Muntenegru: în minutul 25, gazdele de aseară conduceau deja cu 2-0, reuşite semnate de Vukcevici şi Mugosa. Fără a mai pune la socoteală şi alte ocazii semnate de adversari!

Minus cinci puncte faţă de lider!
România a pîlpîit din minutul 59, cînd Roman II, atacant de la Săgeata Năvodari, a redus din diferenţă. Acelaşi vîrf a înscris şi în ultimul minut, însă n-a reuşit egalarea, căci gazdele punctaseră, în minutul 82, pentru 3-1.

Rezultatul anulează, practic, şansele României de a merge la barajul pentru CE U21 din 2015. Germania şi Muntenegru au deja 6 puncte: egalul din debutul calificărilor, 2-2 cu Feroe, cîntăreşte decisiv.

Muntenegru U21 - România U21 3-2
Au marcat: Vukcevici (11), Mugosa (25), Zorici (83) / M. Roman II (59, 90-pen)

Muntenegru U21: Petokovici - Gojacanin, Alici, Bakrac, Bogdanovici - Jankovici, Bakici (62 Kosovici) - Vukcevici, Zorici (90+2 Pavicevici), Djordjevici (69 Batrovici) - Mugosa

România U21: Buzbuchi - Nica, Marc (55 Peteleu), Puţanu, Şt. Popescu - Leca, Cîrstocea - Năstăsie (78 Năstăsie), Stanciu (46 Ţîră), Băluţă - M. Roman II

CLASAMENT GRUPA 6
1. Germania 6p (2j)
2. Muntenegru 6p (2j)
3. Irlanda 3p (2j)
4. România 1p (2j)
5. Feroe 1p (4j)
Luni: Irlanda - Germania 0-4.

La barajul pentru turneul final se califică prima echipă şi cele mai bune patru clasate de pe locul 2. Următorul meci al României e pe 11 octombrie, acasă, cu Irlanda.

Citește și:

Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Euro 2024
Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Planul secret în cazul lui Ianis Hagi: „A fost o strategie, da”
Nationala
Planul secret în cazul lui Ianis Hagi: „A fost o strategie, da”
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți
Euro 2024
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (1)
ervfr
ervfr  •  11 Septembrie 2013, 13:33

Nu antrenorul trebuie neaparat schimbat ci mentalitatea jucatorilor, stilul de lucru si multe altele care tin de infumuratii jucatori care ajung de la o echipa mica la una mai mare sau de la una din Ro la una din vest.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează