FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Alex Mitriță, prima reacție după scandalul cu Cosmin Contra de la națională: „Și eu m-aș fi exclus!”

Alex Mitriță
Alex Mitriță

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2019 20:46

Alex Mitriță, mijlocașul ofensiv de 24 de ani de la New York City, a vorbit despre decizia lui Cosmin Contra de a-l scoate la pauza meciului cu Suedia, 1-2.

„Nu a existat niciun conflict cu selecționerul Cosmin Contra. Am fost supărat că nu am jucat bine. Mi-am dat seama că nu am avut un joc bun în prima repriză cu Suedia. Doream să rămân mai mult pe teren, poate îmi reveneam. De aceea am fost supărat. 

Am vorbit cu el și în avionul spre Cluj. Eu i-am explicat, el mi-a explicat. A avut dreptate. Și eu m-aș fi scos din lot. Dar de ce să nu mă mai convoace dacă joc bine la echipa de club? Dacă nu mă va chema, voi accepta. Dacă voi fi chemat, voi răspunde”, a declarat Alexandru Mitriță la TV Digi Sport.

Fusul orar o problemă

Mitriță a dezvăluit că a avut și probleme din cauza diferenței de fus orar dintre România și SUA. „În primele patru zile n-am putut să dorm. Mă puneam în pat la 12 noaptea și la trei dimineața mă trezeam. Am luat pastile, am informat staff-ul, dar asta nu este o scuză pentru cum am jucat”. Față de New York, România este cu șase ore înainte. 

„Și eu mă întreb de ce nu am rezultate la echipa națională. Poate dacă voi dau un gol sau voi face un meci bun, vor veni și rezultatele. Chiar nu știu de ce nu joc la fel ca la club”Alexandru Mitriță

„Mesajul de pe Instagram nu este pentru nimeni de la echipa națională sau din staff. Este pentru cei din jur, care m-au criticat. Am primit multe mesaje urâte”Alexandru Mitriță

E corectă decizia lui Contra?

DA
NU

 

Citește și:

Alexandru Mitriță INTERZIS la națională: „Cât oi fi eu selecționer, tu nu mai joci!” » Motivul real pentru care a fost exclus de Cosmin Contra

 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (16)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  29 Martie 2019, 06:57

Mai bine rămâne și joacă doar în America. Dupa ce o luăm de la norvegieni oricum pleacă antrenorul și urmează circuri peste circuri cu impresarii în rolurile principale.

201leo
201leo  •  29 Martie 2019, 03:09

A iesit marele impresar(Becali) cu contracte pela *** sau dinomoe ... va dati seama ca trebe si el sa aranjeze din clienti pela nationala nu ?? TOATA NATIONALA este o adunatura . Atata timp cat se tin comisioane una alta nu mai merge nimic bine.Ianisucu doar ce si-a facut aparitia .Sa vedeti cat il tinem pela nationala pana moare marele *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gerularupeimana
gerularupeimana  •  29 Martie 2019, 00:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează