FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

Anghel Iordănescu surprins de numirea lui Mirel Rădoi: „E un risc pentru fotbalul românesc!”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 februarie 2020 22:12

Anghel Iordănescu (69 de ani), fost selecționer al României, crede că numirea lui Mirel Rădoi (38 de ani) pe banca primei reprezentative a fost una pripită. 

„Rădoi e un băiat deosebit, un băiat deștept, dar cred că desemnarea lui a venit prea devreme. Nu e un risc pentru el, e un risc pentru fotbalul românesc. Se poate compromite din nou o calificare. Mă bucură numirea lui, sunt aproape de el, dar cred că a fost puțin forțat. Dacă vreți să merg mai departe, cred că din acest punct de vedere responsabilitatea o are comisia tehnică,   
președintele Comisiei Tehnice”, a declarat Anghel Iordănescu la TV Digi Sport. 

Hagi, Petrescu și Lucescu, favoriții lui Iordănescu

Dan Petrescu, antrenorul român al anului 2019, a afirmat că nu ar fi refuzat o ofertă din partea Federației. Anghel Iordănescu îi ia partea și oferă 3 pe care le-ar fi contactat pentru postul de selecționer. 

„Să îi ai în fotbalul românesc pe Gică Hagi, pe Dan Petrescu, pe Răzvan Lucescu, și să nu-i chemi, să discuți cu ei, să îi întrebi, să le propui ceva... E greu de înțeles pentru mine”, a încheiat Iordănescu. 

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională” și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

Vezi și:

Anghel Iordănescu, despre disputa CSA - FCSB: „Dacă mă întrebați cu ce echipă țin, asta o să spun”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
deusdat
deusdat  •  05 Februarie 2020, 13:14

”Se poate compromite din nou o calificare”? Care calificare, că e deja ratată din grupă? Două victorii la rând în deplasare sunt imposibil de obținut, indiferent cine e antrenor. Iar de calificare la Mondiale e greu de vorbit, vom fi foarte probabil într-o grupă imposibilă.

ray51
ray51  •  05 Februarie 2020, 08:46

Sunt multi cei care impartasesc acest punct de vedere. Nu din invidie sau interese absconse. Sunt realitati ancestrale, verificate de contemporaneitate: cine n-are batrani sa-i cumpere. Sfatul batranilor a existat ca 'institutie' morala in toate societatile omenesti. Eu nu-l contest pe Radoi. Dar sunt convins si stiu ca aceeasi nominalizati (Petrescu, Hagi, Razvan) la varsta de 38 de ani nu aveau rezultatele pe care le au acum. Sunt convins ca orice ratare a lui Mirel va conduce la perfectionarea acestuia, dar sa n-o faca in dauna fotbalului romanesc.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  05 Februarie 2020, 02:31

Nu.mai impresioneaza pe nimeni ca in C.V scrie nationala Rom

Vezi toate comentariile (5)
Comentează