FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LUXEMBURG, MARŢI 20:45, TVR1, RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI, LIVETEXT GSP.RO

Antrenamentul "tricolorilor" s-a încheiat într-un cor de fluierături

Antrenamentul oficial al +6   FOTO
Antrenamentul oficial al "naţionalei" României

Articol de - Publicat luni, 28 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 martie 2011 20:25

UPDATE// Autocarul echipei "naţionale" a părăsit incinta stadionului într-un cor de huiduieli şi înjurături. Nu au existat incidente, tricolorii deplasîndu-se spre hotel escortaţi de maşinile poliţiei.

UPDATE// Antrenamentul tricolorilor s-a încheiat, jucătorii s-au dus la vestiare. Tamaş a rezistat pe toată durata şedinţei de pregătire, fără a da semne că ar resimţi accidentarea din partida de la Sarajevo. Totuşi, zeci de suporteri îi aşteaptă pe fotbalişti la porţile stadionului, aceştia fiind sub stricta supraveghere a forţelor de ordine.

UPDATE // Jucătorilor le-a revenit zîmbetul pe buze, în timpul antrenamentului aceştia glumind şi avînd un tonus bun. Şocul înfrîngerii de la Zenica a durat mai puţin de două zile, elevii lui Răzvan Lucescu fiind binedispuşi în această seară.

UPDATE // Cu toate că stadionul municipal din Bacău este încercuit de forţele de ordine, cîţiva suporteri au reuşit să înşele vigilenţa jandarmilor şi să se apropie de porţile de acces de la peluză. Aceştia au început să îl înjure pe selecţioner şi pe jucători, tricolorii fiind surprinşi de cele întîmplate.

UPDATE // Aşa cum GSP.RO a anunţat încă de la prînz, Tamaş va forţa în această seară pentru a vedea dacă poate evolua în partida  cu Luxemburg. Fundaşul român a suferit o întindere la coapsa dreaptă şi nu se ştie dacă va fi folosit de Răzvan Lucescu.

 

UPDATE // La porţile stadionului din Bacău s-au strîns cîteva zeci de suporteri care sînt dezamăgiţi că nu li se permite accesul la antrenamentul tricolorilor. Totuşi, în tribune sînt prezenţi părinţii lui Răzvan Raţ.

 

Gabi Tamaş îşi doreşte foarte mult să joace marţi seară şi face eforturi pentru a fi pe teren. La antrenamentul de diseară, programat pînă la urmă de la 18:30, Gabi Tamaş va forţa pentru a vedea dacă muşchiul ţine. În cazul în care va continua să resimtă dureri, jucătorul va pleca din cantonament, aşa cum s-a întîmplat şi cu Chivu în această dimineaţă, după ce a fost clar că nu poate evolua.

"Am o întindere uşoară, dar nu este axclus să fiu pe teren dacă antrenorul are nevoie de mine. Văd diseară dacă mai are sens să stau sau plec acasă", a precizat jucătorul care la Zenica a purtat banderola de căpitan.

Dimineaţă, tricolorii au avut program de voie, Săpunaru, Goian, Torje şi Ropotan, de exemplu, jucînd rummy în holul hotelului de lîngă Bacău, acolo unde naţionala este cazată.

Dacă presa va avea voie să stea în primul sfert de oră la antrenamentul oficial din această seară, suporterii nu mai pot pătrunde în tribune. Stafful a anunţat în jurul orei 14:00 decizia de a nu mai permite accesul publicului, fără a preciza dacă are vreo legătură cu atitudinea avută de fani duminică seară, tot pe stadionul din Bacău, cînd i-au criticat virulent pe unii dintre jucători.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Extraordinară etapă!” » Gigi Becali a anunțat primul transfer al iernii, a încurajat derapajele lui Dorinel și a numit echipa care va ieși din play-off: „Foarte slabă, să mă ierte!”
Superliga
„Extraordinară etapă!” » Gigi Becali a anunțat primul transfer al iernii, a încurajat derapajele lui Dorinel și a numit echipa care va ieși din play-off: „Foarte slabă, să mă ierte!”
Atletico Madrid - Real Madrid, întrerupt 20 de minute! Ultrașii gazdelor, gesturi scandaloase. Cadru șocant cu Thibaut Courtois
Campionate
Atletico Madrid - Real Madrid, întrerupt 20 de minute! Ultrașii gazdelor, gesturi scandaloase. Cadru șocant cu Thibaut Courtois
Imagini de la „Arcul de Triumf” după ciclonul Ashley. Ce va urma la stadion
Superliga
Imagini de la „Arcul de Triumf” după ciclonul Ashley. Ce va urma la stadion

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (56)
nea_silica
nea_silica  •  29 Martie 2011, 07:52

Săracii jucători, cică au fost surprinși că au fost fluierați și înjurați de suporteri. Se așteptau pe semne să fie decorați sau ce. Vina lor e însă mică, comparativ cu cea a antrenorului. Și a șefilor din FRF, LPF ș.a.m.d. Așa că, marș "domnilor"!

theanto
theanto  •  28 Martie 2011, 22:40
Postat de rapidlowe pe 28 Martie 2011, 20:29

bah baietzi....va inteleg frustrarea....la fel sunt shi eu....dar.....TOTUSHI.......mai avem 6 etape......atzi vazut bosniacii????........asha public rar imi e sa vad....au crezut impreuna pana in ultimul moment......i-au incurajat....shi ne-au batut.....pe merit....haideti sa ii incurajam.....shi sa fim fericiti in 2012....impreuna invingem..........batem luxemburg 3-0.....batem bosnia acasa....2-1.....batem bearus 2-0.....batem luxemburg iar....2-0.....facem egal cu franta 1-1....batem in albania 1-0....shi ne calificam....hai sa credem cu totii asta!!!!!!Hai ROMANIA!!!!!

Cum sa-ti doresti sa te califici? Nu asta e scopul. E o incununare a jocului. Deci iti doresti un joc frumos. Ca si daca batem Bosnia cu 1-0, chiar nu ma simteam mai bine. Uitam ca fotbalul e un spectacol. Prefer sa vad daruire, tehnica, ocazii si sa pierdem, decat jena aia de joc, indiferent de rezultat. Sa ajung sa ma gandesc ca "daca" batem Luxemburg, deja e prea mult. Este peste puterea mea de pricepere. Sa fim patrioti zici? Sa incurajam? CE?? CE SA INCURAJAM???

bigbelly
bigbelly  •  28 Martie 2011, 22:33

Daca "au depasit socul din Bosnia", m-am linistit. Am incredere ca cel mai pare patriot dintre antrenori si cel mai mare antrenor dintre patrioti, impreuna cu socatii lui, va scrie o noua pagina de glorie in istoria neamului. Bateti Luxemburgul Razvane, si peste ani copiii natiei vor invata din manualele de istorie despre tine, despre Florescu, Alexa, Ropotan si ceilalti nepretuiti. Nu pleca Razvane, mai avem inca televizoare de spart. Sa nu uit..., roaga-l pe Torje sa ne ierte pe noi nevrednicii, care in loc sa ne inchinam la talentul lui ne-am permis sa-l intrebam cand mai batem si noi pe cineva.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează