FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Autocarul României U21, accident pe autostradă în Albania: „Nu e nimeni rănit! Au fost mai multe mașini implicate”

FOTO: FRF.ro
FOTO: FRF.ro

Articol de , - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 11:24 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 12:27

După înfrângerea cu Albania U21, 2-3, naționala de tineret a României a avut probleme în această dimineață: autocarul echipei a fost implicat într-un acident rutier. 

  • Din grupă mai fac parte Elveția, Finlanda, Muntenegru și Armenia. Pentru aceste preliminarii sunt eligibili toți jucătorii născuți începând cu data de 1 ianuarie 2002.

„Tricolorii” antrenați de Daniel Pancu au plecat în această dimineață din Elbasan către capitala Tirana pentru a lua avionul spre București. 

Dar pe autostradă, autocarul a fost implicat într-un accident. Niciunul dintre jucători nu a avut de suferit.

Președintele CNCD, mesaj clar după scandalul din România - Kosovo: „Aştept ziua în care aceşti suporteri vor fi daţi în judecată”
ROMÂNIA - KOSOVO 2-0
Președintele CNCD, mesaj clar după scandalul din România - Kosovo: „Aştept ziua în care aceşti suporteri vor fi daţi în judecată”

Autocarul României U21, accident pe autostradă în Albania 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, accidentul a fost unul minor. În spatele autocarului s-a petrecut un accident, iar o mașină a ricoșat în autocarul României. 

„A fost ceva minor. Nimic grav. Am plecat rapid de acolo. Am stat 20 de minute și după ne-am continuat drumul spre aeroport”, au transmis sursele GSP. 

 Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF, a dat detalii despre accidentul „tricolorilor” mici. 

„Meciul s-a jucat la Elbasan, un oraș aflat la vreo oră și 30 de minute de capitală. Jucătorii și staff-ul erau în autocar, pe autostradă, în drum spre aeroport. Cică sunt mai multe mașini implicate, probabil a fost un carambol. Nu e nimeni rănit. Am înțeles că niște mașini au intrat în autocar. Nu am alte amănunte. Știu doar că sunt mai multe mașini implicate și nu e nimeni rănit”, a spus Stoichiță la Fanatik

Nu a fost nimic. Două mașini s-au lovit în spatele nostru și una a zgâriat autocarul nostru. A fost o frână puternică și atât. Nimeni nu a pățit nimic. Nici nu ne-am speriat. Nu aveam nici viteză pentru că eram la semafor”, a spus și selecționerul Daniel Pancu, pentru sursa citată.

Lotul convocat de Daniel Pancu pentru Albania U21 - România U21

  • PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj)Alexandru Borbei (Lecce / Italia)Alexandru Roșca (CSC Șelimbăr);
  • FUNDAȘI: Alexandru Pantea (FCSB)Dan Sârbu (Farul Constanța)Cristian Ignat (Mioveni)Răzvan Pașcalău (Lecce / Italia)Umit Akdag (Göztepe / Turcia)Matei Ilie (Padova / Italia)Andrei Borza (FC Rapid 1923), Costin Amzăr (Dinamo);
  • MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria)Robert Filip (CFR Cluj)Constantin Grameni (Farul Constanța)Cătălin Vulturar (Lecce / Italia)Cătălin Cîrjan (FC Rapid 1923)Rareș Pop (UTA Arad)Rareș Ilie (Lausanne / Elveția)Ovidiu Perianu (U Cluj), Marian Danciu (Universitatea Craiova)
  • ATACANȚI: Adrian Mazilu (Farul Constanța)Louis Munteanu (Farul Constanța)Rareș Burnete (Lecce / Italia).

Citește și:

Jucătorul pe care Victor Becali nu l-ar mai convoca după România - Kosovo: „Nu are cum să joace” + Ce spune despre Moruțan

Valentin Mihăilă a oferit declarația zilei: „Am intrat în vestiar, dar nu să ascult ce vorbește Mister, ci să mă duc la toaletă”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
elgabri
elgabri  •  13 Septembrie 2023, 12:23

Accidentul a avut loc in minutul 90 ;)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează