FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, VINERI, 21:00, LIVEVIDEO PE ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Buncărul Mogoşoaia » Alertă maximă înainte de România - Ungaria: cum e păstrată ordinea în cantonament

Articol de - Publicat joi, 05 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2013 22:57

Măsurile antiescapade sînt sporite: toate uşile, inclusiv cele de incendiu, sînt încuiate, secunzii patrulează noaptea pentru a le verifica!


Săptămîna pre- Ungaria este una de post negru pentru "tricolori". Spre a păstra liniştea şi disciplina în sînul lotului, Victor Piţurcă a luat măsuri sporite de securitate în cadrul cantonamentului de la Mogoşoaia. Unele fără precedent!

A închis uşile de incendiu!
Astfel, în timpul nopţii, toate uşile sînt încuiate. Nu doar cele de la camerele jucătorilor: şi cele de la capătul holului de-a lungul căruia sînt înşirate încăperile. Sau ieşirile de incendiu! Iar acestea sînt verificate, în timpul nopţii, de tripleta de secunzi Florin Marin - Eugen Neagoe - Gabi Boldici.

De altfel, oamenii din staff-ul lui Piţurcă păzesc non-stop ieşirile din hotel: fac de strajă, prin rotaţie, de cînd se dă stingerea pînă se crapă de ziuă!

Totul pentru a evita eventuale escapade nocturne ale fotbaliştilor "tricolori" sau apariţii-surpriză în cantonament. "Deşi lipsesc oamenii care sînt lideri în topul «evadărilor», Tamaş şi Mutu, fotbalişti precum Torje sau Tănase pot fi şi ei factori de risc", menţionează sursele federale.

Vizitaţi de neveste şi Sandu
Totuşi, în ciuda măsurilor de securitate, selecţionerul le-a permis fotbaliştilor scurte vizite din partea soţiilor sau prietenelor. În plus, Mircea Sandu a stat foarte mult alături de "tricolori": acesta frecventează şi sala de forţă a bazei de la Mogoşoaia.

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (3)
alexiss79
alexiss79  •  05 Septembrie 2013, 11:20

Daca e adevarat ce scrie in acest articol mi se pare absurd, ca sa nu folosesc iar exprimari tipice romanesti. Usile de incendiu se numes usi de incendiu tocmai pentru a sta deschise in cazul unui incediu. Amatorism 100% romanesc.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 Septembrie 2013, 10:01

AK uri nu le a dat la paznici ...?

harison
harison  •  05 Septembrie 2013, 09:42

Suporterii is vor face treaba ca intotdeauna la un astfel de meci,e randul vostru sa demonstrati,acesta chiar e meciul unei natiuni,un meci ce depaseste cu mult limitele fotbalului,facetii sa muste din gazon,romanii au nevoie de eroi.Parerea mea e ca acesta e momentul decisiv al renasterii unei noi nationale puternice.50 000 de oameni pe arena,milioane in fata televizorului sau la terase pentru un singur tel:victoria in fata ungurilor,ajutati-ne sa iesim din nou in strada si gloria va fi a voastra.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează