FOTBAL  »  NATIONALA  »  PIŢURCĂ NU MAI E SELECŢIONER

Cristi Tănase: "Îndepărtarea lui Piţurcă este o decizie proastă pentru mine"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2009 00:00

Mijlocaşul formaţiei FC Argeş, Cristian Tănase, a declarat joi că demiterea lui Victor Piţurcă este o veste proastă în ceea ce-l priveşte, mai ales că acesta l-a promovat la naţionala României.

"Pentru mine este o decizie foarte proastă, Piţurcă merita să continue până la sfârşit, consider că e un antrenor foarte bun şi-mi pare foarte rău pentru el. Sunt foarte mulţi antrenori buni care ar putea antrena naţionala, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu şi Mircea Lucescu", a spus Cristian Tănase.

Sursă: NewsIn

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
 •  16 Aprilie 2009, 09:57

Bai ;deniro;,ciocu mic,si daca bunicata stie fotbal ,cu ea direct la nationala.Il inveti tu pe DODEL unde sa tina mingea ,hahaha,vezi de treaba ta bai,,,ca prostul moare de grija altuia si calul de drum lung

 •  09 Aprilie 2009, 21:18

Pai ai dat un gol, pe care-l dadea si bunica, si faci acum declaratii despre schimbarea ionerului! Bai baiete stai in banca ta, ca nicaieri in lume nu s-au ratat atitea talente ca in Rumunica! Joaca fotbal si tine mingea jos, ca daca iti iei lumea-n cap nu ajungi departe! Uita-te la Mutu. Ar fi fost mult mai sus daca nu era roman!

 •  09 Aprilie 2009, 19:49

Nu-ti face griji, cine va veni la nationala, te va lua in lot.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close