FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

„Noi, românii, ne dăm la gioale între noi!” » Sprijin vocal pentru Iordănescu și „tricolori”: „Au parte de critici subiective”

Edi Iordănescu e aproape să ducă naționala la EURO după ani în șir de „secetă” / FOTO: Gazeta Sporturilor +39   FOTO
Edi Iordănescu e aproape să ducă naționala la EURO după ani în șir de „secetă” / FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 17:10 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 18:38

Daniel Isăilă, instalat recent în Emiratele Arabe Unite, la formația Ajman Club, consideră că nemulțumirile și criticile îndreptate spre selecționerul Edi Iordănescu sunt complet nejustificate. Fostul tehnician de la „tineret” se raportează atât la poziția „tricolorilor” din grupă, cât și la investițiile din fotbalul românesc.

Antrenorul „adoptat” de fotbalul din Golf salută rezultatele naționalei din această campanie de calificare și nu înțelege de ce „tricolorii” și selecționerul nu sunt scutiți de critici nici când calificarea la EURO 2024 a început să se „zărească” la orizont petru Edi Iordănescu și ai săi.

Edi Iordănescu, reacție după acuzațiile dinspre FCSB: „Nu mă joc!”
ROMÂNIA
Edi Iordănescu, reacție după acuzațiile dinspre FCSB: „Nu mă joc!”

Daniel Isăilă, sprijin vocal pentru Edi Iordănescu și „tricolori”: „Noi, românii, ne dăm la gioale între noi”

„Ei au parte de foarte multe critici, de multe ori subiective, nu atât de obiective pe cât ar trebui. Nu mă uit cu plăcere când văd astfel de lucruri, dar, din păcate, așa suntem noi, românii, ne dăm la gioale între noi, nu ne susținem, nu ne apreciem. 

OK, sunt de acord să fie critici constructive, să fim realiști, să vedem unde suntem în momentul de față. Eu cred că echipa națională, la momentul actual, e mult peste ceea ce a arătat în ultimul timp fotbalul românesc și investițiile care se fac, acum, în momentul de față. 

Din punctul meu de vedere, mereu am avut potențial, talent, problema noastră e la educație, la mentalitate, la atitudine, la deterniare. Asta, din păcate, ne trage în jos. Jucătorii noștri care fac pasul către un campionat puternic nu se impun și cedează ușor”, a afirmat Daniel Isăilă, conform Sport Total FM. 

Trecut pe la FC Brașov, Sportul, ASA Tg. Mureș, Astra și România U21, Daniel Isăilă este din 2018 în zona Golfului. El a preluat-o atunci pe Al Hazem (Arabia Saudită), unde a stat până în ianuarie 2020. Din iunie 2020 până în vara acestui an a lucrat la FC Baniyas (Emiratele Arabe Unite). Antrenorul are două trofee în palmares, ambele cu Astra: Cupa României și Supercupa României.

Edi Iordănescu: „Am nopți albe doar când sunt criticați jucătorii”

După victoria cu Andorra, 4-0, Edward Iordănescu a transmis un mesaj celor care critică naționala: 

„Iată că mai sunt două meciuri până la final și suntem pe loc calificabil, cu șanse reale. Iar de un an și jumătate n-am mai pierdut, cred că s-au adunat zece meciuri fără înfrângere.

Sunt un antrenor muncitor și consecvent în munca lui. Nu mă clatin, am fost pregătit, știam la ce mă înham. Sunt valuri și valuri de critici, tsunami. Criticile, personal, pe mine mă lasă să dorm noaptea, nu am probleme. 

Cel mai tare mă deranjează însă atunci când sunt critici și jigniri la adresa jucătorilor. Atunci am nopți albe. Cât timp voi fi la echipa națională, îi voi apăra cu toată puterea. Ei dau tot ce au mai bun”.

VIDEO Edi Iordănescu, mesaj puternic: „O să-i apăr pe acești băieți chiar și când nu o să mai fiu selecționer!”

Citește și alte știri despre naționala României: 

În ce urnă pentru tragerea la sorți am putea ajunge, dacă ne calificăm la Euro 2024 de pe locul 1 în grupă

EXCLUSIV Explicații oficiale în cazul absenței lui Olaru: „Asta ne-a spus Darius după antrenament. Dacă l-ar fi lovit unul dintre «țărănoi»?”

Cornel Dinu, după România - Andorra: „Cel mai interesant joc din istoria naționalei”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  17 Octombrie 2023, 06:16
Postat de parachioara5 pe 16 Octombrie 2023, 20:07

...cine i domnule Isaila ?...dati mai bine articole cu Daniel Boruga ...no problem ...presion ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mafa
mafa  •  16 Octombrie 2023, 22:29

Am batut Andorra, o forta mondiala, si ne contesta contestatarii !!...ca sa spui ca nu ai mai pierdut un meci de un an jumate, de parca ai fi jucat in fiecare zi, este o dovada a prostiei crase...ai jucat 8 meciuri intr-un an jumate dintre care 2 castigate, dupa cum spuneam, cu o forta mondiala iar celelalte doua le-ai castigat cu icoana-n mana, in rest !!...egaluri.

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  16 Octombrie 2023, 21:08
Postat de parachioara5 pe 16 Octombrie 2023, 20:07

...cine i domnule Isaila ?...dati mai bine articole cu Daniel Boruga ...no problem ...presion ...

Un antrenor de 1000 de parale chioare

Vezi toate comentariile (4)
Comentează