FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA - ROMÂNIA 2-2

EXCLUSIV Verdictul lui Dumitru Dragomir, după egalul norocos obținut de România la Lucerna: „Panaramă de meci ca ăsta nu am văzut!”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2023 09:45 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 10:24

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir (77 de ani), a analizat, în direct la GSP Live, remiza obținută de naționala României în Elveția, scor 2-2, în preliminariile EURO 2024. 

„Oracolul din Bălcești” a spus că, în ciuda rezultatului pozitiv obținut de „tricolori”, partida de Lucerna a fost una dintre cele mai slabe făcute vreodată de prima reprezentativă. Dragomir crede că scorul final al partidei ar fi putut să fie 9-2 în favoarea echipei elvețiene. 

„Hai, că mă și enervez acum!” » Și MM Stoica are o problemă cu afirmațiile lui Edi Iordănescu: „Dacă eram în locul lui, spuneam așa”
ELVEȚIA - ROMÂNIA 2-2
„Hai, că mă și enervez acum!” » Și MM Stoica are o problemă cu afirmațiile lui Edi Iordănescu: „Dacă eram în locul lui, spuneam așa”

VIDEO. Dumitru Dragomir, după Elveția - România: „Panaramă de meci ca ăsta nu am văzut în decursul vieții mele”

„Mi-a plăcut tactica foarte mult, întrucât pe Pușcaș l-a lovit o minge «rebelă» în cap. Asta cred că au făcut-o la antrenament. Și golul... așa ceva vezi o dată în viață, iar eu o dată la 70 de ani.

Am trăit s-o văd și pe asta. Panaramă de meci ca ăsta nu am văzut în decursul vieții mele, dar rezultatul este formidabil!”, a declarat Dumitru Dragomir, în direct la GSP Live. 

Dumitru Dragomir: „Scorul trebuia să fie 9-2 pentru elvețieni” 

Întrebat despre declarația dată de Edi Iordănescu la finalul meciului, care a spus „astăzi am fost o familie. Când ai suflet și nimic de reproșat, înseamnă că suntem pe drumul cel bun”, Dragomir a replicat: „Declarația pe care a dat-o Edi a fost sub influența emoțiilor. Părerea mea e că a greșit, dar a fost criticat destul de foștii fotbaliști.

Schimbările i-au ieșit, de ce să nu spunem și asta? Mi-am notat: scorul trebuia să fie 9-2 pentru elvețieni. Problema e că viitorul nu se vede, deși de la Hagi vin puternic doi, trei jucători puternic de jos. Nu știu ce abordare va avea Edi în toamnă, nu am vorbit cu el. Dacă ne bazăm pe noroc, s-ar putea să ne și calificăm.

Dar suntem vai de mama noastră! Ulciorul nu merge de multe ori la apă!”, a completat Dragomir. 

Dumitru Dragomir: „A fost o tactică foarte bună când l-a lovit mingea pe Pușcaș în cap, promovați-o!”

Fostul șef al LPF a ținut să ironizeze și faza de la al doilea gol al lui Valentin Mihăilă când, înainte ca Moruțan să-i paseze decisiv jucătorului de la Parma, mingea l-a lovit în cap pe George Pușcaș, atacantul României.

„Convingerea mea e că trebuie lucrat puțin logic la echipa națională, pentru că suntem la pământ. A încercat Hagi mic să dribleze o dată, de două ori, dar l-au luat cu fulgi cu tot. Așa trebuie jucat. În plus, trebuie aduși la echipă jucători care pot să fugă. 

În momentul în care i-a băgat pe Olaru și Mihăilă, a schimbat tot cursul jocului, pentru că sunt jucători care pot să alerge. Aveau numai viteza a doua și a treia. Alibec nu a jucat rău, a alergat foarte mult, dar a fost singur printre străini.

A fost o tactică foarte bună când l-a lovit mingea pe Pușcaș în cap, promovați-o!”, a concluzionat Dumitru Dragomir. 

Citește și: 

Nu suntem la prima „ispravă” » Două meciuri recente în care naționala a fost „sac de box”, dar a scăpat miraculos de la eșec + o coincidență izbitoare

Marius Șumudică, schimbare dramatică de discurs la adresa lui Edi Iordănescu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (17)
barabant72
barabant72  •  20 Iunie 2023, 19:06

Cand rezultatele sunt stabilite inaintea meciului ce sa joace jucatorii ?Camora s-a dat lovit cand a inteles .Rezultatele apartin marelui strateg din FRF, cum sa joace baietii ?Este adevarat ca nici nu prea stiu ,dar nici asa .*** Mutu !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Liviurodeanu
Liviurodeanu  •  20 Iunie 2023, 17:40

Nea Mitică diplomat spune că tactica cu mingea care l-a lovit pe Pușcaș în cap trebuie urmată. Sau în traducere liberă *** nu are ce căuta pe acolo. Și pe bune omul are 100% dreptate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  20 Iunie 2023, 13:29

se tot spune ca valoarea jucatorilor conteaza. Da, conteaza. Dar conteaza si valoarea antrenorului, a celui care ii asambleaza, a felului in care ii asambleaza, ii motiveaza, ii organizeaza, ii dirijeaza. S-a vazut nu o singura data cum echipe gen Grecia sau Danemarca au castigat campionatul european lucru considerat o foarte mare surpriza la momentul respectiv. Si alte si alte cazuri de echipe cotate cu sansa a doua care si-au depasit conditia prin priceperea antrenorului. Napoli sau Inter sunt cazuri recente. Chiar Elvetia sau Belgia, inainte de a ajunge echipe bine cotate in ziua de azi, au trecut prin perioade lungi de cautare.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează