FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

EURO 2020 // VIDEO Mihai Stoichiță: „Oamenii au fost foarte impresionați de organizarea de la Romexpo. Am evitat să le spun că aici făcea Revelioanele Ceaușescu”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 noiembrie 2019 22:45

Șeful Comisiei Tehnice FRF, Mihai Stoichiță, a vorbit despre tragerea la sorți EURO 2020, organizată azi la Romexpo, la București, și despre importanța acordată de forul continental președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

„La nivel de conducere UEFA, Răzvan Burleanu ține legătura, are o mare influență. Tot timpul este căutat de cei care conduc fotbalul european. Face parte și din nouă comisii importante, la care e foarte activ. Sunt lucruri de administrație care pe mine mă depășesc, eu sunt mai mult în zona fotbalistică, tehnică. 

Oamenii au fost foarte impresionați de organizare, prezentare, am evitat să le spun că aici făcea Revelioanele Ceaușescu. E o propagandă bună pentru România, oaspeții noștri au fost chiar impresionați”, a declarat Stoichiță la GSP Live.

+45 FOTO

VIDEO+FOTO Tragerea la sorți a grupelor EURO 2020 » Ce grupă ar putea avea România + Dueluri de foc în grupa F, între Franța, Germania și Portugalia!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
178144639343715
Traian Popa  •  01 Decembrie 2019, 09:41

Mai bine spuneai de ce nu avem echipa nationala,ca mancati banii degeaba!

nealiniatul
nealiniatul  •  01 Decembrie 2019, 09:23

Ha ha. Ce nesimtit Stoichita asta. El este pe post de Emil Bobu pe linga nonvaloarea de Burleanu , membru activ in 9 comisii.Vai de UEFA daca au pe acolo tot Burleni din astia. Individul asta chiar provoaca greata. oare Andrei Vochin sa fi cazut atit de jos incit sa stea mina in mina cu resapatul asta social de Stoichita si restul de ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lupu68
lupu68  •  01 Decembrie 2019, 09:20
Postat de potera pe 01 Decembrie 2019, 03:34

Stoichiță vorbește prostii, Ceaușescu nu a făcut niciodată revelionul în actualul Romexpo, doar decembrie în 89 s-a aprobat să aibă loc aici Revelionul tineretului și studenților, dar nu a mai fost cazul și oricum nu ar fi participat familia Ceaușescu. Sigur ar fi participat mulți dintre conducătorii statului român de după 89. La Romexpo au avut loc „vanghelioanele” ținute de primarul care este al Sectorului V.

Nu vorbeste prostii, doar ca ai inteles gresit si te-ai si repezit sa-l taxezi pe Lippi! Nu Ceausescu participa personal, ci le facea pentru popor. Pentru Revelionul oamenilor muncii, lumea se strîngea la Pavilionul Expoziției Naționale (Romexpo), se făceau liste în intreprinderi prin UTC și sindicat si se dadea mancare cu portia, dar avantajul era ca participantii si familiile lor nu mai umblau de nebuni dupa mancare, cum faceau ceilalti.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează