FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

EXCLUSIV Mama lui Alibec a comentat pe GSP.RO » Atac la noul medic al naționalei: "Brusc, ați avut o revelație?! 3 medici au spus că e OK" » De ce se teme

Articol de - Publicat marti, 17 mai 2016 16:57

Mama lui Denis Alibec, Emilia Stroe, a comentat pe GSP.RO la articolul în care medicul naționalei i-a recomandat lui Alibec să se opereze pentru o accidentare la mână.

Denis Alibec a fost suspus azi unui control amănunțit, cu un computer tomograf, ca urmare a fracturii pe care o are la degetul mâinii stângi, și riscă să rateze prezența la EURO 2016, conform lui Laurențiu Oproiu, noul medic al selecționatei reprezentative. 

Iată ce i-a răspuns Emilia Stroe medicului naționalei:

Postat de Stroe Emilia
la 17 Mai 2016, 16:46

citesc si ma minunez cum pot unii sa-si dea cu parerea despre o situatie pe care nu o cunosc domnul iordanescu a stiut despre aceasta accidentare, chiar de a-2 zi dupa ce s-a produs.s-a luat hotararea sa nu se opereze.acum cu o zi inainte de plecarea in italia,brusc a avut o revelatie.ALIBEC TREBUIE SA TE OPEREZI ! oare de ce ?

Contactată de GSP, mama lui Alibec a dezvoltat:

"Trăiesc un coșmar de câteva zile, iar Denis e complet bulversat! Nu vreau să atac pe nimeni, doar îmi exprim niște nedumeriri pe care le am în acest moment. Se știa de o lună de zile despre situația lui Denis, a primit OK de la 3 medici de specialitate pentru a putea juca până după Euro cu această problemă la mână și acum, brusc, cu o zi înainte de plecarea în Italia, ni se spune că Denis ar trebui să se opereze!

Inclusiv Iordănescu a știut de la bun început despre situația lui. Denis nu a făcut nimic de capul lui, ci îndrumat în permanență de medici. A jucat cu inflirtații, a avut niște dureri groaznice, dar a vrut să tragă de el, tocmai ca să ajungă la EURO.

E o aberație să îi spui cu o zi înainte de plecarea în Italia că ar trebui să se opereze! Sentimentul meu este că, indiferent cum va fi tratată această situație, Denis nu va fi oprit în lotul pentru EURO! Să dea Dumnezeu, însă, să mă însel! Ar fi o mare lovitură pentru el să fie lăsat acasă din cauza acestei accidentări de la mână".

Ce spusese medicul naționalei:

"Alibec are o fractură de bază a metacarpianului patru de la mâna stângă, de patru săptămâni. S-a optat până acum pentru tratament, fără operație. Din păcate, fractura nu arată semne de vindecare. Sunt semne de deplasare pregnantă de os, care împinge de sub piele. Jucătorul acuză dureri. 

Indicația noastră a fost aceea a unei intervenții chirurgicale imediate. Asta ar însemna ca Alibec să piardă câteva antrenamente și posibil primul meci din turneul de pregătire din Italia (n.r. cu RD Congo, 25 mai). Sigur, asta nu ar fi ideal pentru nimeni, dar ar fi varianta mai puțin riscantă pentru el și pentru siguranța lotului. Oricând poate cădea pe mână, iar situația se poate agrava" - Laurențiu Oproiu, noul medic al naționalei pentru GSP.RO

Citește și:

Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (26)
201.
201.  •  17 Mai 2016, 18:23

Cui trebuie sa-i faca loc Alibec in lot?Gary Lineker a jucat la CM din '86 din Mexic cu antebratul in gips si a mai si fost golgheterul editiei cu 6 goluri.Motive puerile.

observator_federal
observator_federal  •  18 Mai 2016, 19:42

De fapt, prin tot ce a facut si prin ce va face si mai departe, Iordanescu este perfect previzibil: stelist cu cascheta in suflet, el i-a persecutat (din postura de antrenor al Nationalei!) pe cei care nu s-au transferat la FCSB, i-a protejat interesele lui Becali (mascarada cu turneul de pregatire boicotat de Reghe, manevra demascata de Rednic), va selectiona cu precadere jucatori (fosti si actuali, dar si viitori declarati) de la FCSB... Declaratiile de complezenta ale generalului român Iordanescu nu pot justifica in mod convigator neselectionarea lui Budescu si Alibec - doi jucatori de care Nationala Romaniei are mare nevoie la Euro. Propun ca lui Iordanescu sa i se ceara asumarea publica a raspunderii pentru neselectionarea celor doi - nominal, explicit, doar pentru cei doi, ca de declaratii generale de bune intentii suntem satui din timpul penibilei comportari a echipei reprezentative in preliminarii - cand Iordanescu, patetic si cu "salariul cel mai mic dintre selectioneri" lasa impresia ca isi va da demisia "de onoare"...

alenb
alenb  •  18 Mai 2016, 09:51

asta cu accidentarea cat un deget este o mizerie marca general cascheta. Inteleg ca unii asteapta ca alibec sa contribuie si el la aceasta farsa, adica sa taca sau eventual chiar sa zica spasit ca e accidentat si sa-i multumeasca lui father chicken ca are grija de sanatatea lui

Vezi toate comentariile (26)
Comentează