FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA, DUMINICĂ, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE TVR1, LIVETEXT PE GSP.RO

Explozie versus încredere » Dilema lui Victor Piţurcă pentru meciul cu Grecia: echipa consacrată sau jucători în vîrf de formă

Moți a revenit la națională după o pauză de trei ani
Moți a revenit la națională după o pauză de trei ani

Articol de - Publicat miercuri, 03 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 02 septembrie 2014 21:35

Dintre "astralii" Enache, Lung jr. şi Budescu sau stoperii Moţi şi Grigore, toţi la apogeul carierei, doar ultimul are şanse mari să fie titular duminică.

"Naţionala" nu mai are fotbalişti răspîndiţi la marile cluburi ale Europei, însă contrabalansează prin forma de moment a celor selecţionaţi pentru jocul de duminică. Astfel, o mare parte a "tricolorilor" se află la un vîrf al carierei.

- Lung junior a avut parade excelente în poarta Astrei în debutul de sezon, mai ales în cupele europene. Paradele din finala Cupei şi a Supercupei le-au adus giurgiuvenilor primele trofee din palmares.

- Cosmin Moţi vine după o săptămînă de vis, la mijlocul căreia a calificat-o, practic, pe Ludogoreţ în grupele Ligii Campionilor!

- Dragoş Grigore a început excelent anul competiţional la Toulouse, fiind inclus în echipa ultimei etape de Ligue 1 de jurnaliştii de la maxifoot.fr. Alături de Ibrahimovici, printre alţii!

- Gabriel Enache a egalat în Supercupa cu Steaua, a punctat cu Slovan şi are două goluri în campionat. Start perfect pentru fostul jucător al Mioveniului.

- Vlad Achim, de meserie mijlocaş, are 4 goluri în Liga 1 2014-'15 după doar 5 etape, fiind primul sub podiumul golgeterilor, Keşeru-Tade-Tamuz. Toţi trei atacanţi!

- Andrei Prepeliţă a fost căpitanul Stelei în mai multe partide din acest start de sezon. A punctat incredibil în meciul cu Aktobe, de la 30 de metri.

- Constantin Budescu a înscris golul victoriei la Lyon şi are 4 goluri în campionat, printre care un hat-trick cu CSU Craiova!

Surpriza Grecu
Pe fondul unor prestaţii slabe ale lui Latovlevici, Victor Piţurcă l-a adus la "naţională" pe dinamovistul Constantin Grecu. O mutare surprinzătoare, deoarece fotbalistul din Ştefan cel Mare n-a avut nici el evoluţii mult mai bune în acest sezon.

Apărătorul lateral a mai fost convocat şi înaintea partidei cu Uruguay, însă s-a accidentat chiar înaintea amicalului de la Bucureşti (2012, 1-1).

15 selecţii au, împreună, cei 7 fotbalişti aflaţi în vîrf de formă: Budescu, Prepeliţă, Enache şi Achim sînt debutanţi

"Sperăm ca grecii să nu traverseze o perioadă benefică, să îi afecteze schimbările. Nu mai contează barajul de anul trecut" (Dragoş Grigore, fundaş România)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (8)
red77
red77  •  03 Septembrie 2014, 18:22

ce zice moti in fotografia de mai sus : " cand l-am vazut pe rapa ca vrea sa-mi dea gol de la 11 m i-am spus ca ma las de fotbal daca reuseste ! nu-s eu mare portar dar nici sa-mi dea rapa gol "

bravia1
bravia1  •  03 Septembrie 2014, 13:06
Postat de unico_biancorossi pe 03 Septembrie 2014, 11:04

..))

Era o ironie dar tu fiind un biet catel nu ti-ai dat seama. II dam ma m**e lui moti si tie !! Il asteptam la nationala

cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Septembrie 2014, 11:27
Postat de unico_biancorossi pe 03 Septembrie 2014, 11:17

macar grecu.... se poate intelege cu grecii, ca tot e el grec_u..))

Adicatelea sa fie un soi de cal troian? Adevarul e ca are mult din cautatura unui cal... :)))))))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează