FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ESTONIA

FOTO 18.000 în pîlcuri inimoase » Susţinătorii "naţionalei" nu s-au înghesuit la meciul cu Estonia

În ciuda mizei uriaşe, Arena Naţională n-a fost plină: oamenii au preferat să urmărească Turcia-Olanda la tv! +6   FOTO
În ciuda mizei uriaşe, Arena Naţională n-a fost plină: oamenii au preferat să urmărească Turcia-Olanda la tv!

Articol de - Publicat miercuri, 16 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 octombrie 2013 00:23

O mare parte dintre fani şi-au cumpărat bilete în ultima clipă, însă n-a fost suficient: suporterii au format grupuleţe înfocate, însă izolate.

Miroase a baraj pe Arena Naţională, însă tribunele arată ca o pădure defrişată. Pîlcuri de fani adunaţi în sectoarele roş-galben-albastre aşteaptă cu înfrigurare meciul cu Estonia. Aerul rece adus de la Marea Baltică îi învaţă pe fani tropotitul din şezut. Bine că e tras acoperişul!

Puţini, zgribuliţi, dar entuziaşti
Limbile de oameni sînt însă pline de viaţă. Oamenii vor să suplinească absenţii de la catalogul calificării şi aplaudă învăluiţi în abur de frig. Inelul doi e cel mai plin, pare balconul prelungit al unui teatru de provincie.

Sînt bannere cu Iaşi, Călăraşi, Rîmnicu Vîlcea şi Piteşti. Pregătite de ultima parte a unei piese cu zece acte. Plus alte două, şi mai importante, în prelungire!

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Piţi fluierat, estonii aplaudaţi
Imediat ce a păşit pe gazonul Arenei Naţionale, selecţionerul Victor Piţurcă a fost fluierat de suporterii prezenţi pe stadion. În schimb, românii s-au purtat foarte bine cu oaspeţii estoni, întregul stadion aplaudîndu-i pe componenţii lotului condus de Tarmo Ruutli. Fanii oaspeţilor s-au aşezat între suporterii tricolori pe parcursul meciului, cîntînd la unison cu românii.

Coadă pe "ultima sută"
Dacă pînă ieri la orele prînzului nu se vînduseră decît 9.000 de bilete, interesul fiind unul scăzut, imediat după apelul "tricolorilor" lumea a început să se mobilizeze şi să ia cu asalt casele de bilete. Cu aproximativ două ore înaintea startului, la casele Arenei Naţionale erau mulţimi de oameni pentru a-şi procura bilete, situaţie care s-a menţinut pînă la startul meciului.

Cu ochii spre Istanbul
Mijlocaşul Gabriel Torje şi portarul Cristian Bălgrădean au stat de vorbă pe întregul parcurs al primei reprize cu fanii de la tribuna 0 în legătură cu scorul de la meciul Turcia - Olanda. Fotbaliştii au ţipat de bucurie la reuşita lui Robben, însă au fost certaţi de selecţionerul Piţurcă, acesta interzicîndu-le celor doi să mai discute cu oamenii din tribună. Pentru că jucătorii au continuat să ceară informaţii, aceştia au fost "urecheaţi" de Piţi din nou, la pauză.

S-a bucurat cu fanii
Selecţionerul Victor Piţurcă a uitat de ostilitatea cu care a fost primit pe Naţional Arena la începutul partidei şi cînd la staţia de amplificare a fost anunţat golul de 2-0 pentru Olanda, Piţurcă s-a întors către tribune şi s-a bucurat alături de fani. Imediat după reuşita lui Sneijder, spectatorii l-au aplaudat pe antrenor, încheind astfel conflictul început în startul meciului.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Extraordinară etapă!” » Gigi Becali a anunțat primul transfer al iernii, a încurajat derapajele lui Dorinel și a numit echipa care va ieși din play-off: „Foarte slabă, să mă ierte!”
Superliga
„Extraordinară etapă!” » Gigi Becali a anunțat primul transfer al iernii, a încurajat derapajele lui Dorinel și a numit echipa care va ieși din play-off: „Foarte slabă, să mă ierte!”
Atletico Madrid - Real Madrid, întrerupt 20 de minute! Ultrașii gazdelor, gesturi scandaloase. Cadru șocant cu Thibaut Courtois
Campionate
Atletico Madrid - Real Madrid, întrerupt 20 de minute! Ultrașii gazdelor, gesturi scandaloase. Cadru șocant cu Thibaut Courtois
Imagini de la „Arcul de Triumf” după ciclonul Ashley. Ce va urma la stadion
Superliga
Imagini de la „Arcul de Triumf” după ciclonul Ashley. Ce va urma la stadion

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (1)
tacereameilor
tacereameilor  •  16 Octombrie 2013, 09:22

Foarte multi au fost la mine la cabinet, majoritatea stelisti

Vezi toate comentariile (1)
Comentează