FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALBANIA - FRANŢA, AZI, 22:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Francezii vor avea în teren 2 "închizători" » Aleg prudenţa

“Cocoșii” au
fost foarte
concentrați
la pregătire
“Cocoșii” au fost foarte concentrați la pregătire

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 septembrie 2011 23:46

”Cocoşii” nu vor să-şi asume riscuri nici la Tirana, nici la Bucureşti, de aceea au exersat numai sistemul cu doi ”închizători”


Laurent Blanc consideră cruciale pentru calificare partidele din Albania, diseară, şi din România, de marţea viitoare. "Sînt două deplasări foarte, foarte delicate", le-a catalogat selecţionerul francez, nu doar din cauza mizei, ci şi a propriei echipei. Mai precis, a defensivei.

Cu Rami suspendat şi Mexes accidentat, "cocoşii" vor evolua la Tirana cu un duo inedit, Kaboul - Abidal, într-o linie care a tot suferit în ultima vreme. Nici una dintre formulele testate n-a oferit garanţii totale, exemple fiind date egalurile din Belarus şi din "amicalul" cu Chile. "Au fost momente cînd ne-am clătinat nejustificat", s-a plîns Blanc, suficient să devină precaut şi să ia măsuri. De luni, încă de la primul antrenament, el nu a exersat decît un sistem cu doi "închizători". Lîngă M'Vila, cu locul asigurat, a contat mereu pe Alou Diarra, puternic şi versat.

Din schemă a ieşit mai ofensivul Martin, înlăturat şi de fizicul neimpunător. Rolul lui la "regie" îl va prelua Nasri. O altă mutare preconizată, pentru a reaşeza o echipă socotită prea previzibilă, ar fi un schimb între atacanţii laterali. Primul "11" ar arăta astfel: Lloris - Sagna, Kaboul, Abidal, Evra - M'Vila, A. Diarra, Nasri - Malouda, Benzema, Ribery.


11 meciuri fără înfrîngere are Franţa. Ultimul eşec: 0-1 cu Belarus, la Paris, pe 3 septembrie 2010

BELARUS - BOSNIA (20:30, DigiSport 3)
Decimaţi
La Minsk se joacă un meci important pentru România, cel dintre Belarus şi Bosnia, ocupantele locurilor 2, respectiv 3. Convenabil ne-ar fi o remiză. Gazdele abordează duelul fără 7 oameni de bază: Iurevici, Rodionov, A. Hleb, Tigorev, Amelcemko, Moloş şi Kutuzov, îndepărtaţi de suspendări ori accidentări. Totuşi, "e foarte facil să-mi motivez jucătorii deoarece ei ştiu că poate fi ultima lor şansă de calificare la un mare turneu", a zis selecţionerul Bernd Stange. Dincolo, Papac e convocat după 5 ani de pauză, iar Zahirovici punctează prima selecţie. Şi cu ei, a zis antrenorul Safet Susici, "sîntem capabil să luăm 6 puncte din dubla cu Belarus".

GRUPA D
1. Franţa 6 4 1 1 9-2 13p
2. Belarus 7 3 3 1 6-2 12p
3. Bosnia 6 3 1 2 8-7 10p
4. România 6 2 2 2 8-6 8p
5. Albania 6 2 2 2 4-6 8p
6. Luxemburg 7 0 1 6 1-13 1p

AZI
Belarus - Bosnia
Luxemburg - România
Albania - Franţa
MARŢI
Luxemburg - Albania
Bosnia - Belarus
România - Franţa

CIPRU - PORTUGALIA (21:45)
Carvalho retras
GRUPA H. Ricardo Carvalho a renunţat la "naţionala" lusitană. El a părăsit fără voie cantonamentul, anunţînd că se retrage: "Mă simt rănit în demnitatea mea. Nu aveam intenţia să mă opresc aşa, dar meritam, precum alţii, recunoaştere şi respect". Se pare, fundaşul Realului (33 de ani) s-a înfuriat după ce selecţionerul Paulo Bento l-a anunţat că va fi rezervă în Cipru.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dennis MAN-ia! O armată de scouteri vine să-l vadă din nou azi pe român! „Licitația începe de la 30 de milioane de euro” » Recordul pe care l-ar putea egala
Campionate
Dennis MAN-ia! O armată de scouteri vine să-l vadă din nou azi pe român! „Licitația începe de la 30 de milioane de euro” » Recordul pe care l-ar putea egala
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Superliga
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Antrenorul lui Trabzonspor și-a pierdut răbdarea cu Denis Drăguș » L-a umilit pe atacantul naționalei după „metoda” folosită des de Gigi Becali
Stranieri
Antrenorul lui Trabzonspor și-a pierdut răbdarea cu Denis Drăguș » L-a umilit pe atacantul naționalei după „metoda” folosită des de Gigi Becali

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (1)
demolator74
demolator74  •  02 Septembrie 2011, 07:24

//marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica in care vei putea transforma moneda virtuala in bani adevarati... Fi-ti printre primii care va inscrieti gratuit folosind adresa de mai sus si aratati-va calitatile de economist!?! Va doresc distractie placuta si de ce nu , SPOR LA BANI!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează