FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Dan Petrescu se înclină în fața naționalei U21: „Cu Ianis Hagi în teren, putem câștiga Campionatul European” » Pe cine a remarcat cu Franța

Ianis Hagi în meciul cu Franța // FOTO: GSP
Ianis Hagi în meciul cu Franța // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 00:01

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a comentat calificarea naționalei U21 în semifinalele Campionatului European de tineret. „Bursucul” a vorbit la superlativ despre Ianis Hagi, unul dintre liderii echipei lui Mirel Rădoi. 

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019. Meciul se va juca joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României. Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”.

„Sincer să fiu, nu cred că erau mulți în România care sperau să câștigăm o grupă cu Franța, Anglia și Croația. Nici eu n-am crezut, nu mă așteptam să ajungem în semifinale câștigând grupa. Franța n-a avut nicio ocazie de gol azi, asta înseamnă că organizarea a fost foarte bună. Mirel Rădoi a riscat mult schimbând 5 jucători și i-a ieșit tot ce a făcut. Merită toate felicitările.

Mă așteptam să fie unele probleme în apărare, dar Boboc și Rus au jucat foarte bine. Și Nedelcu e o surpriză plăcută, la fel ca Olaru și toți cei care au intrat. Jucătorii au fost fantastici, s-au autodepășit și ne dau multă încredere pentru viitor

Să ne gândim la mai mult și să nu ne oprim aici. Dacă îl avem pe Ianis Hagi în teren, putem câștiga Campionatul European. E un jucător unic, un jucător complet, care lovește mingea la fel de bine cu ambele picioare. Când ai un număr 10 ca Ianis, totul e posibil, la fel cum noi puteam câștiga cu oricine dacă îl aveam pe Gică Hagi în teren”, a spus Dan Petrescu, la TV Digi Sport. 

Citește AICI cronica meciului Franța U21 - România U21 0-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
pake_spp
pake_spp  •  25 Iunie 2019, 00:22

...am impresia ca prietenii lui Gh.Hagi nu se mai pricep la fotbal! Cum sa declari asa ceva? Doar n-a driblat Ianis toti adversarii si a marcat ca sa ii pui in carca atatea merite! Daca era in stare sa paseze la interceptie pentru Puscas, cand a recuperat in banda stanga in prima repriza, ii mai puneati un ''0'' la coada la cota de piata!

forzzainter
forzzainter  •  25 Iunie 2019, 00:12

Pai nici n.am fost in grupa aia bossule..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează