FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // VIDEO Vlad Dragomir, Ionuț Nedelcearu și Darius Olaru sunt încrezători înainte de meciul cu Germania U21: „Nu ne oprește nimeni până în finală”

România u21
România u21

Articol de , - Publicat marti, 25 iunie 2019 01:53

România U21 și Franța U21 au terminat la egalitate, 0-0, în ultimul meci din grupa C de la EURO 2019. Ambele echipe s-au calificat în semifinalele turneului final și la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

  • România U21 joacă împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019. Meciul se va disputa joi, 27 iunie, de la ora 19:00, și va fi în direct pe TVR 1, TVR HD și liveTEXT pe GSP.RO.

România a reușit o prestație foarte bună la EURO, iar jucătorii se gândesc deja la o posibilă finală. După 0-0 cu Franța U21, Darius Olaru, Vlad Dragomir și Ionuț Nedelcearu au vorbit despre șansele „tricolorilor” de a juca finala EURO.

Vlad Dragomir: „Nu ne oprim până în finală”

 

„Am reușit să ne facem țara mândră. Nu ne vom relaxa. Vom fi gândul la meciul din semifinală. Vom fi concentrați și la Jocurile Olimpice.

Cred că a fost mai greu Anglia. Și noi, și francezii am fost obosiți.Cu Germania va fi foarte complicat. E o echipă bună, cu jucători buni. Din punctul meu de vedere, nu ne poate opri nimeni din drumul spre finală. Vom intra foarte bine în semifinală”, a fost reacția lui Vlad Dragomir.

 DariuS Olaru: „Nu cred că cineva ne dădea vreo șansă”

 

„Nu m-am gândit niciodată la acest moment. Sunt foarte fericit. De mâine trebuie să o luăm de la capăt. Nu cred că cineva ne dădea vreo șansă să ieșim din grupă. Dar am avut avut multă determinare”, a declarat Darius Olaru.

 Ionuț Nedelcearu: „Merităm calificarea”

 

„Suntem conștienți de ce am realizat. Am muncit foarte mult și merităm.Știm ce putem. Ne-am gândit de la început la semifinale. Cred că putem elimina Germania! O finală de EURO nu cred că vom mai prinde vreodată. Dar acum trebuie să ne concentrăm pe meciul din semfinale”, a spus fundașul Ionuț Nedelcearu.

CLASAMENT FINAL GRUPA C

romania u21 

18 iunie

21 iunie

24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA  Detalii AICI
  • 22:00 - Anglia - Croația 3-3

VEZI ȘI:

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează