FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 / Marcel Răducanu și Ilie Dumitrescu, analiză lucidă a semifinalei pierdute: „Am căzut fizic. Fundașii centrali au fost depășiți”

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 20:59

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 / Marcel Răducanu, fostul jucător de la Dortmund, și Ilie Dumitrescu au analizat semifinala pierdută de naționala noastră în fața Germaniei U21, scor 2-4, la EURO 2019.

„Am jucat așa de bine în prima repriză, dacă nu o scotea portarul la capul lui Pușcaș, jucam altfel. Căldura a fost mare. Copiii au alergat mult. În repriza a doua n-am mai făcut nimic. Eu zic că avem o echipă foarte bună, cu jucători foarte talentați. Copiii ăștia sunt minunați.

Gândiți-vă că nemții ăștia joacă în Bundesliga și au experiență, sunt pregătiți foarte bine. Au și valoare. Ce a făcut Amiri ăsta... A fost cel mai bun jucător de pe teren. Au jucători valoroși. Mulți jucători români vor pleca în străinătate după acest turneu final”, a spus Marcel Răducanu la TV Digi Sport.

Ilie Dumitrescu l-a completat: „Au fost perioade când am cedat linia de mijloc. În repriza a doua am contat foarte puțin. A fost și momentul acela când Ianis a făcut un penalty. Ianis și-a dorit foarte mult la acest joc. Apoi jocul a fost de partea nemților. Au fost momente în care am încercat să jucăm direct pe Pușcaș. George a făcut un joc excepțional.

Ianis n-a mai reușit să aducă plusul. Coman a intrat, dar fără realizări. Man a fost în aceeași notă. Băluță și Cicâldău au cedat în fața apărării. M-a surprins că fundașii centrali au fost depășiți în acest meci. Norocul a fost cu echipa mai bună în repriza a doua. Noi am căzut fizic”.

„În a doua repriză a fost o cădere fizică incredibilă. Nemții au fost și vor fi mereu mai puternici față de noi. Ăsta e momentul de unde să plece fotbalul românesc. În prima repriză am fost peste Germania, apoi cineva ne-a închis robinetul la benzină” Gabi Balint

 

Vezi și:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO + FOTO Nemții au egalat dintr-un penalty la limită! Ianis Hagi l-a tras pe Mahmoud Dahoud

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (32)
946199078754644
Tavi A'visi  •  28 Iunie 2019, 12:40

Vreau sa aduc la cunostinta si pentru cei care nu stiu ca un meci de Fotbal dureaza pana cand Arbitrul fluera sfarsitul, loviturile libere apartin din Joc si ca la urma conteaza Golurile marcate si nu de cate ori sa lovit mingea cu calcaiul si de cate ori sa dat printre craci. U21 a Romaniei a jucat foarte bine pe tot parcursul Turneului si asta este de apreciat. Baieti au dat totul si nu putem sa le reprosem nimic. Cine nu a jucat Fotbal nici macar in curtea scoli atunci nu stie ca fiecare Jucator are si momente de slabiciune si zile mai putin favorabile desi are vointa sa dea totul pe teren. A lovi acum cu noroi in X,Y,Z nu se face si nu este nici uman deoarece sunt toti tineri care sunt la inceput de cariera. Eu cred ca ar trebui toti inbarbatati pentru ceia ce au realizat si sa le dorim Succes la J.Olimpice. Succes Baieti!... Sunt mandru de voi!...

10214254115487494
Dumitrescu Bogdan  •  28 Iunie 2019, 08:38

toti specialistii lui peste prajit ne spun ca a picat apararea. In realitate mijlocul a fost aproape inexistent in repriza a doua! ... Prima schimbare, mai ales dupa greseala facuta, ar fi trebuit sa fie Dragomir in locul lui Hagi jr.! dar pentru asta iti trebuie ceva sange in instalatie! Oricum, nu pot intelege ce anume a gandit Radoi, cand a scos cel mai bun jucator din primei reprize la doar 9 minute dupa inceperea reprizei a doua!!!

fairplayromania
fairplayromania  •  28 Iunie 2019, 03:50

Vrem pe Alibec la Natională, portar-înaintaş...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează