FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - AUSTRIA

Ilie Dumitrescu a răbufnit în direct: „Ce vreți să facem acum? Nu, eu nu suport asta!”

Ilie Dumitrescu, 51 de ani, este adeptul promovării jucătorilor tineri la echipa națională și consideră că aceștia au nevoie de continuitate pentru a reuși. +15   FOTO
Ilie Dumitrescu, 51 de ani, este adeptul promovării jucătorilor tineri la echipa națională și consideră că aceștia au nevoie de continuitate pentru a reuși.

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 09:08 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 17:30

Ilie Dumitrescu, 51 de ani, este adeptul promovării jucătorilor tineri la echipa națională și consideră că aceștia au nevoie de continuitate pentru a reuși.

  • România - Austria se joacă miercuri, de la ora 21:45, în etapa #4 din Liga Națiunilor. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

„Echipa națională se află în reconstrucție. Este generația asta cu Deac, Maxim, Stanciu, Alibec, care face un mix cu generația tănără, cu Dennis Man, Coman, Ianis Hagi, Cicâldău. Mixul acesta... e arta de a crea o echipă competitivă între cei care au făcut o treabă bună la Europeanul de tineret și cei care au fost la ultimul turneu final cu Iordănescu.

Ce vreți acum? Să-l naturalizăm pe Odegaard? Să-l naturalizăm pe Haaland? Tot cu ce avem la dispoziție trebuie să mergem mai departe”, a declarat Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Rădoi: „Nu suport ideea să acceptăm că suntem la un anumit nivel”

De asemenea, membrul Generației de Aur i-a transmis un mesaj selecționerului Mirel Rădoi, care după înfrângerea din Norvegia (0-4) a lăsat garda jos, afirmând că speră să nu luăm multe goluri în Austria.

Eu nu suport ideea să acceptăm că suntem la un anumit nivel. Dar trebuie să arătăm ca o echipă foarte bine organizată. Ok, nu punem probleme pe faza ofensivă, deși cred în calitatea lor, dar trebuie să-i pui în pozițiile în care dau cel mai bun randament”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

FOTO Cele mai tari imagini din Norvegia - România 4-0

foto: frf.ro
foto: frf.ro
foto: frf.ro
foto: frf.ro
foto: Facebook @ Fotballandslaget
+11 FOTO

Clasamentul în grupa României

Ilie Dumitrescu a răbufnit în direct: „Ce vreți să facem acum? Nu, eu nu suport asta!”

Programul României din Liga Națiunilor

  • 14 octombrie, ora 21:45 // România - Austria 
  • 15 noiembrie, ora 21:45 // România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 // Irlanda de Nord - România

Totul despre România - Austria:

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Cât de mici am fost! Cifrele dezastrului de la Oslo » Cei mai slabi „tricolori” și cum se compară ultimele 2 meciuri din Norvegia

Iordănescu îl critică pe Rădoi și îi desfințează pe jucători: „Mirele, naționala nu e a ta, nici a FRF-ului! Nu mai acoperi bărbăția jucătorilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  14 Octombrie 2020, 02:24

Pe Kimmich cred ca avem șanse să-l luam, pentru ca nu e mulțumit cu statutul de titular de la Bayern și Manschaft. A zis ca vrea și el sa se odihneasca la fel ca cei enumerați de mister Dumitrescu. Nu e nici un mister, că mister Dumitrescu e “lăudăriciul” tuturor absolvenților de academie de la ovidiu, dar cred ca trebuie sa lase deoparte prietenia care îl leagă de Hagi și sa spună lucrurilor pe nume și anume ca singurul care avea o șansa de afirmare la un club destul de bun, Răzvan Marin, e pe cale de a prinde transferul vieții in peninsula araba. Asta este valoarea deci mult succes Islandei in meciul cu Ungaria, sper sa-i vedem la turneul final.

1618241801598332
Catalin Tutuman  •  13 Octombrie 2020, 22:16
Postat de the.fixer pe 13 Octombrie 2020, 18:53

Ce Man? Ce Coman? Ce sa caute astia la Nationala? Ce Ianis? Ce tot vb analistu’ lui Peste???

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

316588556035187
Dan Serbanescu  •  13 Octombrie 2020, 20:35

Mister Outfit vorbește o păsărească exersată , probabil de mic copil . Este eliptic de subiect , incoerent, mereu intrigat , știe tot și nimic , a fost nul ca antrenor , dar îi pilduieste pe toți . Dar este OUTFIT !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează