FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALA ROMÂNIEI U21

Cele două variante propuse de Ilie Dumitrescu pentru naționala U21: „Cunosc lotul cel mai bine”

Foto: Ilie Dumitrescu
Foto: Ilie Dumitrescu

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 14:14 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 15:55

Ilie Dumitrescu (54 de ani) și-a ales favoriții pentru preluarea selecționatei U21, care a fost eliminată încă din grupe la Campionatul European găzduit în România și Georgia.

Fostul internațional îi propune pe banca micilor „tricolori” pe Ionuț Badea sau pe Daniel Pancu, explicând faptul că ei au cea mai mare experiență și cunosc cel mai bine loturile de juniori. De asemenea, acesta exclude total varianta ca Răzvan Rotaru să fie numit în locul lui Emil Săndoi.

FCSB - Anderlecht 2-5. Echipa GSP a asistat la amicalul de 120 de minute din Olanda: buni cât a contat, vulnerabili cu juniorii
FCSB - Anderlecht 2-5
FCSB - Anderlecht 2-5. Echipa GSP a asistat la amicalul de 120 de minute din Olanda: buni cât a contat, vulnerabili cu juniorii

Ilie Dumitrescu: „Cunoaște cel mai bine jucătorii”

„Cred că sunt favoriți Pancu și Badea. Pancu pentru că a antrenat România U20 și cunoaște foarte mulți jucători, a și făcut cantonamentul cu mai mulți fotbaliști de la U21. 

Ionuț [Badea] a lucrat și el la echipa mare, știe cu ce se mănâncă. E mai greu la echipa națională decât la o echipă de club. Ionuț Badea are experiența din mandatul lui Daum și cu Iordănescu a fost secund. 

Cred că lupta se va da între cei doi, dar, până la urmă, tot la Comisie se ajunge. Eu cred că Răzvan Burleanu s-a detașat de o viitoare numire”, a mai spus Ilie Dumitrescu pentru Digi Sport Special.

N-ai cum să-l pui pe Rotaru în fața lor! Nu poți în fața lui Pancu, Badea sau Viorel Moldovan. A, că o să ajute și o să fie util, da, n-am niciun fel de problemă să lucreze acolo

- Ilie Dumitrescu

VIDEO: Helmuth Duckadam crede că Săndoi nu a fost ascultat

Citește și alte știri:

Dinamo împrumută un jucător în Liga 2 » Fotbalistul care pleacă din „Ștefan cel Mare” înainte de startul sezonului

L-a făcut „sclav”, apoi i-a cerut scuze » Gigi Becali dezvăluie că l-a sunat pe conducătorul din Liga 1: „Iartă-mă, eram nervos”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
eunescu09
eunescu09  •  01 Iulie 2023, 17:30

Cum sa ai performanta cu antrenori fără performanta?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează