FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

Ion Dumitru, atac brutal asupra celor din FRF: „Au ajuns nulitățile să-l scoată în decor pe Hagi!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 ianuarie 2020 15:13

Ion Dumitru (70 de ani) i-a atacat pe cei de la FRF din cauza faptului că nu l-au invitat pe Gheorghe Hagi, 54 de ani, la tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor Campionatului European 2020, care a avut loc la București, pe 30 noiembrie 2019.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

„Am auzit și eu despre acest moment. Ceva mai rușinos pentru România nu poate exista. Să ajungi tu, Federație, să-ți ocolești omul pe care ar trebui să-l prețuiești cel mai mult înseamnă că...

Din păcate, au venit toate nulitățile să preia puterea în fotbalul nostru și au făcut acest gest cu premeditare. Nu a fost o gafă, au făcut-o intenționat, să nu-l invite pe Hagi.

În loc să profite de tot ce au făcut și înseamnă unii oameni pentru fotbalul românesc, cum ar fi Hagi, Gică Popescu, Ionuț Lupescu și alții, ei se comportă de asemenea natură. Încă o dată o spun, e rușinos!", a declarat Dumitru la TV Telekom Sport.

Ion Dumitru a câștigat de două ori titlul de cel mai bun fotbalist român al anului în prima jumătate a anilor '70, în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor.

vezi și:

Gică Popescu trage un semnal de alarmă înainte de barajul pentru Euro 2020: „Trebuie să ne fie teamă de orice adversar, acesta este nivelul nostru”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (17)
spartanul66
spartanul66  •  04 Ianuarie 2020, 15:45

Azi am vizionat pe Netflix un documentar de 2h 2m despre istoria Barca . Din pacate nici catalanii nu-l consideră un mare fotbalist nici pe Hagi nici pe Popescu.

spartanul66
spartanul66  •  04 Ianuarie 2020, 18:03
Postat de Gabriel Topai pe 04 Ianuarie 2020, 15:56

Documentare cu Burleanu & Stoichita nu ai vizionat?

Stoichita si Burleanu nu se cred regi.

kamouniyak
kamouniyak  •  04 Ianuarie 2020, 17:41

Dati-le ma un sprirz astora si trimiteti-i in drumul lor. Nu vedeti ce fete au alde Lita Dumitru si Jagi? Ei vor sa ramana in fotbal si sa conduca si dupa ce si-au incheiat carierele de jucatori. Ati fost platiti regeste pe vremea voastra, nu trebuie sa capusati de tot. La Hagi la club era promovat Ianis cu 1 an inaintea lui Florinel Coman, nu conta ca al doilea era golhheter la toate nationalele de juniori. Timpul a dovedit pana la urma cine e fotbalist si cine e speranta de fiu de mare jucator...Asta fac alde Hagi si Lita Dumitru in fotbal. Nu ne mai aburiti aiurea cu performantele lor si cati jucatori au crescut ei...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează