FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

EXCLUSIV GSP LIVE Un fost jucător de la CFR Cluj îl cere pe Camora la națională: „Bancu se poziționează greșit! Am văzut multe erori”

Mario Camora +49   FOTO
Mario Camora

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2020 16:29 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 17:05

Ionuț Rada (38 de ani), fost fundaș la CFR Cluj, a fost prezent la GSP LIVE și a vorbit despre problema fundașului stânga la echipa națională.

Rada este de părere că selecționerul Mirel Rădoi ar trebui să-l convoace pe portughezul Mario Camora (34 de ani), fundașul lui CFR Cluj care recent a luat cetățenia română, și spune că Nicușor Bancu are probleme pe postul de fundaș stânga.

VIDEO Ionuț Rada îl cere pe Mario Camora la naționala României

„Bancu nu e fundaș stânga, cu siguranță! Dacă ar juca în 3-5-2 sau la mijloc s-ar exprima mai bine. Ca fundaș stânga nu se simte bine. L-am văzut și în meciurile echipei naționale, dar și la Craiova. Nu poți lua un atacant și să-l pui fundaș stânga într-un sistem de 4 fundași. La el, totul de instinctiv.

Nicușor Bancu, veriga slabă a echipei naționale? Dezbatere aprinsă după debutul lui Rădoi: „Altă soluție nu există!” vs. „E nevoie de Camora cu Islanda”

Un fundaș mereu se va gândi prima dată să se apere bine, să stea bine în teren și abia după să atace. La Bancu e invers. Se poziționează greșit, am văzut multe erori. E clar că nu se simte OK în acea poziție. El a trebui să discute cu antrenorul și să spună «Domnule, nu mă simt bine!». 

Eu nu văd nicio problemă în folosirea lui Camora. Bine, vrem o națională doar cu români, dar dacă nu avem? Cu toții vrem, dar dacă nu sunt jucători... Vedem că țări mult mai dezvoltate naturalizează jucători. Camora e foarte bun și poate acoperi acest post deficitar. Pe Bancu îl poți chema la națională, dar pe altă poziție”, a declarat Ionuț Rada la GSP LIVE.

Citește mai multe știri despre echipa națională:

EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul României! Ce a făcut Mirel Rădoi pentru a-l schimba pe Denis Alibec

Mirel Rădoi pregătește cea mai tare achiziție pentru „barajul” cu Islanda: în ce condiții revine Răzvan Marin la lot

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
721676355328904
Andrei Baicu  •  11 Septembrie 2020, 15:35

Dacă vă uitați pe cifrele alea.. banci e peste camora asa ca lăsați comentariile rautacioase...

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  11 Septembrie 2020, 13:08

Din capul locului sunt de acord sa fie chemat Camora la nationala RO fiind un jucator cu experienta,tehnic si care-si controleaza bine emotiile, dar ce-am postat pentru Bancu ramane valabil adica: Vai,vai Vladutilor (de la GSP siDIGI) sunteti praf! Ocupati-va de transhumanta ca va pricepeti si aveti si material(oi). Ati casunat pe Bancu de si de cand a debutat la nationala nu s-a luat pana la ultimul meci nici un gol pe partea stanga si ala nu in totalitate din cauza lui. Lainer fiind fundas trebuia sa vina Coman dupa el,dar si Bancu trebuia sa fie in zona. In schimb in atac vreo 3 goluri s-au dat din centrarile lui Bancu incepand chiar cu Danemarca. In meciul cu Norvegia a scos un 11 m si doar ratarea lui nu a adus 3 pcte RO.Cu Suedia si Irlanda de N a avut interventii salvatoare in centrul apararii noastre. L-ati adus in situatia de a juca timorat datorita unor critici nemeritate , interesate de unii sau nepriceperii a modului cum se face apararea pe benzi unde spatiile sunt mai largi si unde au fost depasiti jucatori mult mai cautati ca Bancu,Tosca sau oricare altul. Faceti cursuri PRO sa deveniti ziaristi Pro fara sti la sfarsit.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  11 Septembrie 2020, 09:43

Camora are 34 de ani impliniti si daca nu il ajuta doctorul (cu ceva ) nu poate sa joace . Florin Stefan (copilul lui Radoi ) trebuie sa învete sa alerge si apoi fotbal de care e departe . Dar mai sunt fundasi stanga in tara însa nu reprezinta interesele cui trebuie ca sa joace .

Vezi toate comentariile (22)
Comentează