FOTBAL  »  NATIONALA  »  JUNIORI UNDER 19 / EURO 2011

Juniorii sub 19 ani au adversari accesibili la Euro 2011: Belgia, Grecia, Irlanda, Cehia şi Serbia

Under 19
Under 19

Articol de - Publicat luni, 30 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 30 mai 2011 13:32

Se cunosc şase dintre cele opt selecţionate de juniori Under 19 care se vor alinia la startul turneului final al Euro 2011, programat la Bucureşti, în perioada 20 iulie - 1 august.

Pe lîngă reprezentativa României, calificată direct în calitate de ţară organizatoare, şi-au mai cîştigat dreptul de a participa la competiţie selecţionate destul de accesibile: Belgia, Grecia, Irlanda, Cehia şi Serbia.

La turneele de Elită, Belgia a eliminat Portugalia, Grecia pe Franţa, Irlanda a lăsat acasă Italia şi Ucraina, iar Cehia le-a scos din cursă pe Olanda şi pe Rusia. Serbia a cîştigat grupa din care au mai făcut parte Ţara Galilor şi Norvegia.

Celelalte două echipe se decid în perioada 31 mai - 5 iunie, după desfăşurarea ultimelor grupe din cadrul turului de Elită, în care mai sînt angrenate Spania, Anglia, Elveţia, Muntenegru, respectiv Germania, Turcia, Ungaria, Macedonia.

Tragerea la sorţi pentru stabilirea celor două grupe ale turneului final Euro 2011 va avea loc pe 8 iunie, ora 14:00, la Casa Fotbalului

Selecţionata pregătită de Lucian Burchel are ca obiectiv clasarea pe locurile 1-4.

Pînă la începerea turneului final, "tricolorii" sub 19 ani au următorul program: recuperare (12-19 iunie, Felix, Sovata), acţiune de pregătire şi testare biochimică (19-21 iunie, Mogoşoaia), acţiune de pregătire (21-26 iunie, mare, Mogoşoaia), acţiune de pregătire (26 iunie - 19 iulie, Mogoşoaia).

Toate cele opt selecţionate participante la turneul final Euro 2011 Under 19 vor fi cazate la Hotel Intercontinental din Bucureşti.

Partidele vor fi găzduite de stadioanele Concordia Chiajna, Comunal Berceni, şi de terenurile din cadrul bazelor FRF de la Mogoşoaia şi Buftea.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (4)
brto
brto  •  30 Mai 2011, 15:37

fiind tara organizatoare si implicit cap de serie putem avea norocul unei trageri mai mult sau mai putin favorabile, cert este ca una dintre spania/germania o vom evita. Cu putin noroc putem juca semifinale

star01
star01  •  30 Mai 2011, 14:53

ha,ha,ha...adversari"accesibili"...uitati-va pe cine"au lasat acasa" si ...mai vorbim!!

ramtzy17
ramtzy17  •  30 Mai 2011, 14:01

se fac de ras si astia, Serbia face golaveraj cu noi .. iar de celelalte: "Belgia a eliminat Portugalia, Grecia pe Franţa, Irlanda a lăsat acasă Italia şi Ucraina, iar Cehia le-a scos din cursă pe Olanda şi pe Rusia" .. mai are rost sa zic ce o sa faca aceste echipe cu Romania? :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează