FOTBAL  »  NATIONALA  »  KOSOVO - ROMÂNIA 0-0

„Nu căutăm alibiuri, dar ne bucurăm” » Ce probleme au acuzat „tricolorii” după meciul din Kosovo

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 07:07 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 09:02

După Kosovo – România 0-0, în preliminariile EURO 2024, Deian Sorescu (25 de ani) a explicat care au fost problemele naționalei.

Intrat în prima repriză, în locul accidentatului Mario Camora, Deian Sorescu a evoluat ca fundaș stânga, iar la finalul partidei a declarat că jocul „tricolorilor” a fost afectat de starea gazonului, afectat serios de ploaie.

Mutu, după Kosovo - România: „Nu credeam că în 2023 mai există așa ceva”
Kosovo - România 0-0
Mutu, după Kosovo - România: „Nu credeam că în 2023 mai există așa ceva”

Reacția lui Deian Sorescu după Kosovo – România 0-0

„Am avut unele probleme pe partea defensivă, dar mă bucur că a ieșit bine și că am reușit să luăm un punct pe un asemenea teren. Ne bucurăm. A fost un punct muncit, un punct greu. Am avut un adversar destul de bun și agresiv. 

Nu căutăm alibiuri, dar ne bucurăm că au avut golul anulat și am reușit să scoatem un punct. Am făcut un antrenament joi și chiar nu sărea mingea absolut deloc. Nici la meci nu a arătat terenul foarte bine. Au fost zone în care nu a sărit mingea și a fost greu. E un punct muncit și eu zic că e meritat”, a declarat Deian Sorescu.

Am reușit să revin la națională după un an, după accidentare. Nu mi-a fost teamă deloc, pe acest teren, te adaptezi! Urmează Elveția, ideal ar fi să luăm 3 puncte, ca să terminăm așa cum ne-am propus dubla din iunie. Ne fixaserăm 4 puncte minimum! Nu suntem obișnuiți să mergem pe ideea «Hai, poate scoatem un egal!».
- Ianis Hagi

Clasamentul live în grupa României din preliminariile EURO 2024

+31 FOTO

VIDEO Concluziile lui Mihai Stoichiță, după Kosovo - România 0-0

Citește și: 

„E lipsă de respect!” » Nicolae Stanciu a izbucnit la TV, imediat după Kosovo - România: „Nu pot să folosesc anumite cuvinte”

Cornel Dinu a făcut praf doi titulari ai României: „După nume cred că e mai mult la vânătoare decât pe terenul de fotbal” + „Nu poate fi primit nici în Camora napoletană”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează