FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Lucian Sânmărtean a revenit la națională » Ce funcție va ocupa fostul mijlocaș de la FCSB, FC Vaslui sau Pandurii

Federația Română de Fotbal a anunțat că fostul internațional Lucian Sânmărtean (43 de ani) este noul secund al lui Daniel Pancu (45 de ani) pe banca selecționatei U21 a României.
Foto: frf.ro
Federația Română de Fotbal a anunțat că fostul internațional Lucian Sânmărtean (43 de ani) este noul secund al lui Daniel Pancu (45 de ani) pe banca selecționatei U21 a României. Foto: frf.ro

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 16:28 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 16:53

Federația Română de Fotbal a anunțat că fostul internațional Lucian Sânmărtean (43 de ani) este noul secund al lui Daniel Pancu (45 de ani) pe banca selecționatei U21 a României. 

Lucian Sânmărtean este noul secund al selecționerului Daniel Pancu pe banca naționalei U21 a României, a informat FRF, pe site-ul oficial al forului. Acesta a mai ocupat funcții în FRF. În 2018 a preluat rolul de manager sportiv al loturilor naționale de juniori ale României, iar din 2021 a reprezentat România U20 ca șef de delegație.

Valeriu Iftime anunță că i-a găsit înlocuitor lui Marius Croitoru: „Am luat decizia”
FC BOTOȘANI
Valeriu Iftime anunță că i-a găsit înlocuitor lui Marius Croitoru: „Am luat decizia”

Lucian Sânmărtean, noul secund al lui Daniel Pancu pe banca naționalei U21 a României 

Oficialii Federației au mai informat că din staff-ul lui Daniel Pancu va mai face parte și Răzvan Rotaru. Răzvan Rotaru a mai fost secundul lui Mihai Stoichiță, Adrian Mutu, Florin Bratu și Emil Săndoi, pe vremea când ei au ocupat funcția de selecționer al naționalei U21. 

Lucian Sânmărtean a revenit la națională » Ce funcție va ocupa fostul mijlocaș de la FCSB, FC Vaslui sau Pandurii
Răzvan Rotaru, stânga imaginii

El ține în prezent cursuri la Școala de Antrenori a FRF, după ce în trecut a fost jurnalist și angajat al clubului FCSB.

Fostul internațional Lucian Sănmărtean va face parte din staff-ul tehnic al României U21, condus de selecționerul Daniel Pancu, în funcția de antrenor secund, la fel ca și Răzvan Rotaru.
În 2018, Lucian Sănmărtean a preluat rolul de manager sportiv al loturilor naționale de juniori ale României, iar din 2021 a reprezentat România U20 ca șef de delegație.
Ca jucător a evoluat în cariera sa la Gloria Bistrița, Panathinaikos, Utrecht, Vaslui, Steaua, Al-Ittihad, Pandurii Tg. Jiu, Al-Taawon și FC Voluntari. A îmbrăcat tricoul naționalei de 21 de ori, inclusiv la Campionatul European din 2016.

- comunicat FRF

Lucian Sânmărtean, după ce a devenit secundul lui Daniel Pancu la naționala de tineret: „Echipa națională are un loc special în sufletul meu”

Lucian Sânmărtean a oferit și o scurtă declarație. Fostul mijlocaș s-a arătat încântat de revenirea în angrenajul echipei naționale a României. 

„Sunt fericit pentru că am onoarea să reprezint din nou România, de a fi din nou pe gazon atunci când se intonează imnul național. Echipa națională are un loc special în sufletul meu. 

Sunt convins că, împreună, putem crea o unitate de grup la naționala României U21, cu care să obținem ceea ce cu toții ne dorim: calificarea la Campionatul European U21 din 2025”, a precizat Lucian Sânmărtean, pentru site-ul FRF. 

VIDEO. Lucian Sânmărtean, despre situația echipei naționale: „Orice adversar e dificil când vine vorba de națională, însă chiar am încredere în Edi”

Citește și: 

Alex Mitriță se cere la națională, dar Edi Iordănescu are alte planuri pentru meciurile cu Israel și Kosovo

Spectaculos: Romelu Lukaku, aproape de Real Madrid! Ultimele detalii din La Liga

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează