FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL 0-2

Marica s-a certat cu Răzvan

Ciprian Marica, Marica, Stuttgart
Ciprian Marica, Marica, Stuttgart

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Marica: "De ce m-ai schimbat?". Răzvan: "N-ai jucat nimic!". E începutul dialogului tensionat de după meciul cu Israel, care a fisurat relaţiile între cei doi

Surse credibile din anturajul "naţionalei" au confirmat pentru GSP că Marica, 24 de ani, a intrat în dizgraţia selecţionerului pentru că s-ar fi certat cu acesta la finalul partidei de miercurea trecută. Iar dialogul ar fi decurs pe un ton ridicat din partea ambelor părţi.
Vezi reacţia violentă a lui Gică Popescu la adresa lui Răzvan Lucescu! (video)

Marica: "De ce m-ai schimbat?"
Răzvan: "Pentru că n-ai jucat nimic?"
Marica: "Nu e adevărat! Israelul era de bătut!"
Răzvan: "Şi de ce n-aţi cîştigat?".

Lucescu jr. a încercat să mascheze tensiunile. "Nu am nici un conflict cu Marica. Nu dau pe nimeni afară de la «naţională», însă am dreptul să convoc jucători în funcţie de formă", a precizat selecţionerul la Recursul Etapei de pe GSP TV.

Contre dure Lupescu-fraţii Becali
În schimb, Lupescu e tranşant: "Problema lui Marica e că are timp mai mult de bloguri decît de fotbal". Directorul general al FRF îl apără pe Răzvan de acuzaţiile fraţilor Becali: "«Fraţii Dinamită» încearcă să impună jucători".

Ioan Becali a replicat în aceeaşi notă: "Lupescu are un tată prost şi o mamă beţivă, care joacă la casino". Culae Lupescu: "Să fie ei deştepţi şi băiatul meu liniştit!".

ROMÂNIA - ITALIA LA U23
"Şansă pentru tineri"

Reprezentativa U23 s-a reunit ieri pentru meciul cu o selecţionată a Italiei formată din jucători din Serie C1. Partida se va desfăşura miercuri, în Giuleşti, ora 14:00, în cadrul International Challenge Trophy. Printre convocaţi, vîrful Rapidului, Alexandru Ioniţă: "E o şansă pentru noi, cei tineri, să ajungem la prima echipă. Nu luăm în seamă criticile aduse naţionalei. Dacă am asculta tot ce zice lumea, n-ar mai trebui să ne prezentăm". Lucescu jr. a condus ieri, la Mogoşoaia, primul antrenament al tinerilor "tricolori", desfăşurat pe viscol. (George Ştucan)

Citește și:

Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Euro 2024
Planurile UEFA cu Istvan Kovacs » Arbitrul român de la Euro 2024, la un pas de borna carierei
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Nationala
Cu doar două zile înainte de România - Olanda, Valentin Mihăilă a semnat: „Suntem fericiți să vă anunțăm”
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”
Altele
Peste cine a dat Gardoș într-o baie din Londra: „La chiuveta de lângă mine, chiar el. E ziua mea norocoasă!”

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (24)
 •  09 Martie 2010, 15:47

Oierilor, cu portofele si alte furtisaguri ati iesit din mahala dar mahalaua inca n-a iesit din voi. Pt. ce i-ati facut lui Sabau anul trecut ar fi trebuit trimisi raketzi dupa voi, zdrentelor!

 •  09 Martie 2010, 15:40

Nu ajunge ca va scuipa in emisiune, mai si lingeti dupa ei, servitorilor de doi lei!

 •  09 Martie 2010, 15:35
Postat de pe 09 Martie 2010, 10:17

Baaaa, sunteti de o prostie rara, doar nesimtirea voastra o intrece. Doua variante: Ori sinteti ultimii fraieri si va folosesc astia pe post de gunoieri, ori sinteti niste slugi tembele care scriu la comanda. Ba, ala care ai scris, asa sa te certi si tu cu Ioanitoaie: De ce m-ai dat afara? D-aia! Vai de capul vostru, nu dati o informatie reala, nu faceti oancheta scrieti ca GIGI S-A CERTAT CU STOICHITA in gand, MARICA S-A CERTAT CU RAZVAN in gan. baaaaaa, rasilor, Romania nu e marica, e razvan

Razvan e Romania ta, saracule!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează