FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII EURO 2024

Mihai Stoica, înțepătură pentru un jucător din străinătate: „Unii îl propuneau titular la națională” + „Avem cea mai slabă grupă”

Articol de - Publicat luni, 27 martie 2023 12:21 / Actualizat luni, 27 martie 2023 12:58

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a analizat grupa României din preliminariile EURO 2024. 

Oficialul roș-albaștrilor crede că România se va bate cu Israel și Kosovo pentru al doilea loc și l-a înțepat pe Rareș Ilie (19 ani), care are 5 meciuri la Maccabi Tel Aviv, club care în iarnă l-a împrumutat de la Nice. 

Cine transmite la TV meciul România - Belarus + Cine va comenta partida
România - Belarus
Cine transmite la TV meciul România - Belarus + Cine va comenta partida

Mihai Stoica îl înțeapă pe Rareș Ilie 

„Cred că ne putem clasa pe oricare dintre locurile 2, 3 sau 4. Probabil că suntem la același nivel cu Israel și Kosovo. Într-adevăr, israelienii nu joacă pe nicăieri, dar sunt niște chestii. 

Uite, pentru Israel a marcat Dor Peretz, care joacă titular la Maccabi Tel Aviv, unde Rareș Ilie, cel care la un moment dat era propus de foarte mulți specialiști ca titular în echipa națională, nu joacă. 

Noi avem niște probleme. Asta e indiscutabil. Dar să vedem. E greu să faci pronosticuri înainte de a începe o competiție. Uite, noi nu știm cum ne vom prezenta în iunie. 

Acum avem toți fundașii stânga accidentați, iar noi nu avem o arie de selecție extraordinară. Nu prea avem de unde să alegem. OK, nici Israel nu are. Joacă un fundaș stânga care a fost până în ianuarie la Olympiacos și nu a jucat nicio secundă (n.r-Doron Leidner). Nicio secundă! Nu e ...

Cred că avem cea mai slabă grupă posibilă! Din acest punct de vedere, avem cele mai mari șanse de calificare. Gândiți-vă că există o grupă cu Italia și Anglia. În aceeași grupă joacă Italia și Anglia. Mai e una cu Franța și Olanda. Avem cea mai slabă grupă posibilă. Și jucăm împotriva a două echipe care nu au ce căuta într-o astfel de competiție. Andorra și Belarus nu au ce căuta aici!” a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Îl critica pe Rareș Ilie încă de când era la Rapid: „Tavi Popescu are 4 viteze, costă 50 de milioane. Rareș n-are calitatea asta”

Mihai Stoica l-a atacat și altădată pe fostul rapidist. Iată ce spunea în ianuarie 2022: 

„Nu există grad de comparaţie cu Tavi Popescu pentru mine, pentru că Tavi Popescu are ceva în plus faţa de Rareş Ilie, ceva ce face diferenţa la sumele plătite pentru jucători. Tavi are viteză. Are viteză de deplasare, de reacţie, de execuţie, de gândire. Are 4 tipuri de viteză, pe când Rareş Ilie nu are viteză de deplasare. 

Are o viteză de reacţie şi tehnică bună, viteză de gândire, dar viteza de deplasare face diferenţa. Nu există nicun jucător în lume, atacant care să fi făcut bani mulţi fără viteză. Nu există. Costă 50 de milioane Octavian Popescu”. 

VIDEO Totul despre România - Belarus

Citește și:

Mesaj pentru Răzvan Marin după ce s-a supărat pe Edi Iordănescu: „E nevoie să fim raționali”

FRF răspunde după ironia lui Ion Țiriac: „E bine că s-a culcat liniștit”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  28 Martie 2023, 05:44
Postat de florianveress pe 27 Martie 2023, 21:21

Ați bătut niște jucatori de liga a doua! Dar ne-a răzbunat “marea” Silkeborg! Zecesebist penibil!

o dai tu in penibil.. ne-a razbunat :))))))))))

beastmaster
beastmaster  •  27 Martie 2023, 22:43
Postat de florianveress pe 27 Martie 2023, 21:21

Ați bătut niște jucatori de liga a doua! Dar ne-a răzbunat “marea” Silkeborg! Zecesebist penibil!

pai nu v-a razbunat pentru ca noi am jucat cu rezervele si deja am ajuns in grupe indeplinindu-ne obiectivul bah pr00sotule. daca eram in preliminarii poate,dar asa,nu. mai mult in meciul direct cu anderlecht cand am jucat cu echipa de baza am fost peste ei. deci amintiri frumoase. dar acel 10-0 cu vitan barzesti din ultimul vostru sezon in liga 1 a fost de neuitat. pe vecie.,

florianveress
florianveress  •  27 Martie 2023, 21:21
Postat de beastmaster pe 27 Martie 2023, 20:46

zece le-am dat celor de la vitan barzesti in ultimul lor an in liga 1 din existenta. Steaua-vitan barzesti 10-0. bravo.

Ați bătut niște jucatori de liga a doua! Dar ne-a răzbunat “marea” Silkeborg! Zecesebist penibil!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează