FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPECULAŢII

Mircea Lucescu îi acuză pe ”tricolori”: ”Intrau doar să trădeze”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 19 iunie 2011 21:24

Mircea Lucescu susţine într-un interviu din presa rusă că, la ultimele meciuri ale ”naţionalei” României, au existat jucători care au avut evoluţii curioase la presiunea impresarilor şi a preşedinţilor.


Într-un interviu acordat cotidianului rus "Sport Express", Mircea Lucescu recunoaşte că şi el l-a sfătuit pe fiul său să renunţe la postul de selecţioner după victoria cu Bosnia, 3-0: "După trei meciuri consecutive în deplasare, în care s-a obţinut un singur punct, presiunea pe Răzvan a fost extraordinară. I-am sugerat să plece cînd va dori el, nu cînd îi cer alţii".

Şi a continuat apoi cu dezvăluiri din sînul reprezentativei: "Situaţia din ultimul timp de la echipa naţională nu poate fi considerată normală. Unii jucători, instigaţi de impresari şi de preşedinţii de cluburi, intrau pe teren doar cu un singur scop: cum să trădeze mai mult". Tehnicianul lui Şahtior n-a putut fi contactat pentru a explica acuzaţiile din presa rusă.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (31)
petru_stelistu
petru_stelistu  •  20 Iunie 2011, 21:11

Cu parasuta aia de Surdu nu te mai poti gandi la tradare.Fiul tau,cand a venit la nationala,Florin Costea era golgheter in Liga 1 cu o echipa ce tragea sa scape de retrogradare,dar nu a fost convocat datorita lui Surdu si a altor parasutisti.Nici Piti nu e bun de nationala.Mai bine ramanea Razvan.Mai alpin,tu parca porti ochelari de cai si deaceea vezi doar inainte.

misulica_ionita
misulica_ionita  •  20 Iunie 2011, 15:47

sunteti o familie de orgoliosi , ce sa mai vorbim. poate o fi si coruptia mare dar lasatio balta Ce tot atata tam-tam. echipa daca avea un antrenor drept care stia sa antreneze si sa ajunga intre cu adevarat in sufletul echipei avea rezultate. Razvan a avut noroc de taicasau ca a ajuns la nationala dupa ce a ajuns cu rapidul in semi finale ii europa lig fiind ajutat de mircea cu acea victorie contra Şahtior. a fost totul blat doar sa-l ridice. atunci cand am jucat cu bosnia cum de am castigat cu 3-0. ptr. ca a fost si a antrenat tatal si nu fiul a fost unicul meci in care a fost prezent. asa ca vezi-ti de treaba la Şahtior si lasatine in pace cu fotbalul vostru.

mariusss10
mariusss10  •  20 Iunie 2011, 14:45

am impresia ca mircea lucescu incepe sa "imbatraneasca" prea tare....e adevarat ca fratii becali au fost mereu o influenta negativa in fotbalul romanesc si pentru nationala, insa modul in care il luce incearca sa il scuze pe fii'su de esecuri mi se pare aberant...doar nu am jucat ca fc barcelona si a bagat unul mingea in poarta de si'a dat autogol si am pierdut..... am jucat de parca aveam ciubote in picioare si nu aveam nici o idee tactica in unele meciuri.... razvan e un anternor bun, insa da impresia ca trebuie sa antreneze jucatorii in ficare zi ca sa stie ce sa ceara de la ei, la naionala e mai greu, ii vede 20 zile pe an si atunci trebuie sa joace direct...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează