FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Mirel Rădoi, dat de gol de un fost coleg: „Arabii de-abia îl așteaptă! Credeți-mă!”

George Ogăraru, 40 de ani, fostul coleg al lui Mirel Rădoi (39) de la FCSB, consideră că selecționerul României nu va rămâne șomer dacă FRF va decide să-l demită. +15   FOTO
George Ogăraru, 40 de ani, fostul coleg al lui Mirel Rădoi (39) de la FCSB, consideră că selecționerul României nu va rămâne șomer dacă FRF va decide să-l demită.

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 15:10 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 15:26

George Ogăraru, 40 de ani, fostul coleg al lui Mirel Rădoi (39) de la FCSB, consideră că selecționerul României nu va rămâne șomer dacă FRF va decide să-l demită.

  • România - Austria se joacă miercuri, 14 octombrie, de la ora 21:45, în etapa #4 din Liga Națiunilor. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

„Din păcate, unii nu sunt de acord cu acestă schimbare de atitudine. Pentru acești oameni e șocant ce spune Mirel, că e vina lui. Important e ca jucătorii să perceapă bine declarațiile lui Mirel și acest semnal pe care-l dă el. 

Cât timp să stea la națională? Toată durata contractului și să i se propună și prelungirea acordului. Noi obișnuim să apreciem oamenii când nu mai sunt aici, când antrenează prin străinătate. Apreciem valorile când sunt în altă parte, când nu sunt aproape de noi și credeți-mă că arabii de-abia îl așteaptă pe Mirel”, a spus Ogăraru pentru Prosport.

4 antrenori cu nume pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi » Între cine are de ales FRF

Moment delicat pentru Mirel Rădoi

Deși a început bine la națională, câștigând 4 puncte din meciurile cu Irlanda de Nord (1-1) și Austria (3-2) din Liga Națiunilor, contestatarii lui Rădoi au început să-și facă simțită prezența după semifinala barajului pentru Euro 2020 pierdută din Islanda, 1-2. Panta descendentă a continuat cu înfrângerea categorică din Norvegia, 0-4.

Nu poţi să spui vreodată că te gândești la limitarea scorului într-un meci cu Austria. Afară! Nu poţi să faci asemenea declaraţii! Înseamnă că nu ai nimic în comun cu postul în care te-ai aşezat. Nu poţi să zici dinainte aşa ceva

- Cornel Dinu, la Telekom Sport

FOTO Cele mai tari imagini din Norvegia - România 4-0

foto: Reuters
foto: frf.ro
foto: frf.ro
foto: frf.ro
foto: frf.ro
+11 FOTO

VIDEO Match Preview România - Austria » Toate detaliile înaintea meciului de la Ploiești

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Gazeta are raportul de joc » Ianis Hagi, ZERO în Norvegia! Cifrele îi dau dreptate lui Mirel Rădoi

Ionuț Chirilă, discurs-eveniment la GSP Live: „Suntem singura țară din lume unde la echipa națională se numesc antrenori care nici măcar nu au carnet” + ce le reproșează lui Contra și Burleanu

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
kordell
kordell  •  13 Octombrie 2020, 17:26

Si carnetul de antrenor unde e ?

1745flo
1745flo  •  13 Octombrie 2020, 17:11

Noroc ca in tarile arabe nu exista Bacalaureat!

2290353194581653
Andrei Piatra  •  13 Octombrie 2020, 17:09

Pe Radoi il asteapta examenul de la limba romana pentru bacul ratat de 21 ani. Cand nu poti lua 5 la romana eu cred ca ai o problema mai grava decat infrangerea cu Islanda.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează