FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Rădoi explică de ce și-a anunțat plecarea înainte de finalul campaniei: „Lumea ar fi zis că sunt un laș”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 decembrie 2021 19:20 / Actualizat sambata, 25 decembrie 2021 19:37

Mirel Rădoi (40 de ani) a dezvăluit motivele plecării de la echipa națională și a explicat de ce a decis să facă anunțul înainte de finalul campaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2022.

Fostul selecționer spune că a încercat să-i motiveze pe jucători prin anunțul plecării sale și dezvăluie că la baza deciziei a stat ratarea calificării la CM 2022, deși în momentul anunțului România avea șanse să prindă un loc de baraj.

Mirel Rădoi l-a taxat pe Dan Petrescu, după ce antrenorul lui CFR a refuzat naționala: „Poate nu are încredere în jucători. Clauza nu e mare, a strâns multe milioane”
SELECȚIONER
Mirel Rădoi l-a taxat pe Dan Petrescu, după ce antrenorul lui CFR a refuzat naționala: „Poate nu are încredere în jucători. Clauza nu e mare, a strâns multe milioane”

Mirel Rădoi explică decizia de a pleca de la naționala României: „Principalul argument e ratarea calificării la CM 2022”

„Nu am vrut să anunț imediat după ultimele meciuri pentru că lumea ar fi zis că «Mirel Rădoi e un laș. Nu a anunțat din timp că pleacă pentru ca cei de la națională să știe».

Pentru că nu a apărut nicăieri că voi pleca, am așteptat momentul în care am crezut că ar fi benefic pentru națională. Lumea spune că nu am câștigat contra Islandei pentru că am făcut eu anunțul. Dar vin și întreb, dacă nu am putut bate Islanda puteam rezista presiunii de a juca împotriva Italiei sau Portugaliei? Sau la un Campionat Mondial? Clar nu. 

M-am gândit că avem probleme în meciurile cu miză, din cauza presiunii. Așa că am zis că poate în meciul cu Islanda, când aduc presiune prin discursul meu și coroborat cu ce facem la antrenamente, să existe un declic. Nu am făcut doar de dragul de a o face, ci am avut ceva în spate. Dar nu mi-a ieșit ce îmi doream.

Principalul argument pentru care am plecat a fost faptul că nu ne-am calificat, Trebuia să fim pe locul 2. Și cred că era momentul să fac alt pas, după 3 ani și jumătate la echipele naționale. Mă văd antrenând zi de zi”, a spus Mirel Rădoi la TV Telekom Sport. 

VIDEO Florin Niță: „Mirel Rădoi tot timpul venea cu ceva nou în vestiar"

Citește și: 

Mirel Rădoi a primit două oferte după despărțirea de naționala României: „Asta ar fi fost culmea!”

Lecția învățată de Mirel Rădoi în mandatul la echipa națională: „De acum, voi avea asta în minte mereu!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
hashtag_truth
hashtag_truth  •  26 Decembrie 2021, 08:35

"M-am gândit că avem probleme în meciurile cu miză, din cauza presiunii. Așa că am zis că poate în meciul cu Islanda, când aduc presiune prin discursul meu .....".......Miram-as de mirarea Mirelului cand gandeste dar nu gaseste un pai de logica in contextul si sensul cuvintelor sale :))))))))))))))))))))))))))

1096653163849540
Claudiu Stoiciu  •  26 Decembrie 2021, 07:38

Ne trebuie un selecționer independent,care sa facă selecția in funcție de forma jucătorilor. De exemplu -antrenorul echipei “Avântul prăbușirea”. El este cel mai bun și cinstit selecționer din acest moment. Sa nu va mire.

elgabri
elgabri  •  26 Decembrie 2021, 04:25

Acum nu e nici o mirare ca nu a reusit sa ia BAC ul !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează