FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Mirel Rădoi, replică dură pentru Ianis Hagi: „Dacă nu îţi place să ții de minge, atunci va trebui să alergi după ea”

Mirel Rădoi i-a răspuns lui Ianis Hagi
Mirel Rădoi i-a răspuns lui Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 10:19 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 12:23

Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) a susținut o conferință de presă în cantonamentul României de la Mogoșoaia, înainte de meciul „tricolorilor” cu Austria din Liga Națiunilor.

  • România - Austria va avea loc miercuri, 14 octombrie (ora 21:45), și va putea fi urmărit în format liveTEXT și FOTO pe GSP.ro și în direct la PRO TV;

În cadrul conferinței de presă, selecționerul i-a răspuns lui Ianis Hagi, care s-a plâns la finalul meciului cu Norvegia că nu mai are energie să joace mingea după ce aleargă 4-5 minute ca să o recupereze! 

„Dacă jucătorii au declarațiile astea, trebuie să le și probeze. Aș merge la raportul pe care l-am primit după meci. În momentul în care avem 19-20 de baloane pierdute, e normal că nu poți să mai ai continuitate, pentru că mingea este una singură pe teren. În momentul în care noi o pierdem, înseamnă că este la adversar. Iar dacă nu îți place să ții de minge când o ai, atunci e clar că va trebui să alergi după ea și pot exista momente în care nu faci ce ai antrenat și poți alerga mai mult de 4-5 minute”.

Din partea mea, de pe teren, când alergi 3-4 minute după minge și după aia îți vine la picior, ce să faci cu ea? Ce poți să faci? Să scoți un fault, să încerci să mai întrerupi meciul și să îți revii. Alergând după minge, când o ai la picior nu mai poți face nimic. Îți pierzi energia, suflul. Suntem la început de drum, cu un nou selecționer, probabil că încă nu am reușit să aplicăm pe teren ce ni se transmite de pe margine - Ianis Hagi, după Norvegia - România 4-0

Clasamentul în grupa României din Liga Națiunilor:

Mirel Rădoi, replică dură pentru Ianis Hagi: „Dacă nu îţi place să ții de minge, atunci va trebui să alergi după ea”

VIDEO. Tot ce trebuie să știi despre România - Austria:

Citește mai multe știri despre România - Austria:

Austriecii privesc meciul cu România cu optimism: „N-avem cum să nu câștigăm dacă ne facem jocul”

Iordănescu îl critică pe Rădoi și îi desfințează pe jucători: „Mirele, naționala nu e a ta, nici a FRF-ului! Nu mai acoperi bărbăția jucătorilor”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (64)
1213771098644840
Stavarache Andrei  •  13 Octombrie 2020, 21:33

Dupa ceea ce a jucat Romania in meciul cu Islanda, trebuiau chemati la echipa Man si Vali Crețu... chiar si Morutan si Denis Olaru.

viforul
viforul  •  13 Octombrie 2020, 15:12
Postat de idarius pe 13 Octombrie 2020, 13:46

Daca ne luam dupa cum spui tu probabil in echipa nationala ar avea loc si fundasul golgeter al CFR-ului, brazilianul ce da goluri cu capul (lapsus), dar nu cred ca aduce el portughezi. Joaca cu materia prima din Romania. A facut din Burca si Bordeianu din jucatori no-name care voiau sa se retraga in jucatori foarte buni, competitivi in jocurile europene a CFR-ului. Pai sa vezi ce va juca Bancu antrenat de Petrescu. Nu mai zic de mijlocasi. Crezi ca Ianis nu va mai putea fugi decat 3-4 minute? Va fugi Ianis mai mult decat fuge la Rangers, toti vot fugi pe teren mai mult decat adversarii si se vor apara cu totii. Fara discutii prea multe si fara ifose. La Petrescu nu merge cu ifosele si fitze.

Absolut adevărat. Unii nu înțeleg ca joaca copiilor U21 este diferită de jocul bărbaților. Flăcăii joaca ca in curtea școlii, cine da mai multe custiga, și asta nu ține la “seniori”. Ca sa ai o echipa puternica trebuie sa ai și apărare și atac și talent și determinare și munca. Noi nu avem de nici unele din păcate. Rădoi nu poate veni și spune unele lucruri, ca adevarul doare. Asta e (de)generația actuala. Din păcate și cea imediat următoare. Mai departe, cine trăiește, o sa vadă. Deocamdată educația actualilor copii este încă in mina unor foști activiști. O mentalitate proasta și lipsită de orice perspectiva. Sănătate!

elgabri
elgabri  •  13 Octombrie 2020, 15:05

Replica unei petarde catre alta petarda

Vezi toate comentariile (64)
Comentează