FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO „Uluială! Vreau să cred că mi-a zâmbit” » Moment fabulos dezvăluit după 30 de ani de la Mondialul din America: „Au apărut trei jeep-uri mari”

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2024 21:00 / Actualizat miercuri, 08 mai 2024 23:48

Jurnalistul Ionel Stoica (73 de ani) a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” și a povestit două momente de la Campionatul Mondial din 1994, atunci când a stat mai bine de o lună alături de jucătorii Generației de Aur.

„Regret că la Mondialul din 1994 n-aveam telefoane cu care să facem poze. Am ratat chestii extraordinare!”, și-a început cunoscutul jurnalist poveștile.

Dezvăluiri la 30 de ani după coșmarul cu Suedia » Atenție, limbaj licențios! „«Prostul ăla de Balint m-a băgat în că**t,  f***-l în gură să-l f**” + Discursul șocant de la final: „Proștii dracu', hai acasă!”
ROMÂNIA
Dezvăluiri la 30 de ani după coșmarul cu Suedia » Atenție, limbaj licențios! „«Prostul ăla de Balint m-a băgat în că**t, f***-l în gură să-l f**” + Discursul șocant de la final: „Proștii dracu', hai acasă!”

La doi metri de Elizabeth Taylor: „Frumoasă, tenul alb, părul negru, ochii violeți...”

„Am fost la un metru jumătate, doi cu Elizabeth Taylor. Femeia cu cei mai fascinanți ochi din lume. Înaintea meciului cu Columbia! Iordănescu mă teroriza să-i aduc orice de la centrul de presă. Distanțele erau foarte mari, 80 de kilometri erau de unde stăteam noi până la centrul de presă, în Pasadena”, a spus Stoica.

Apoi a continuat: „Am întârziat o dată la un antrenament, am rămas singur prin complex. Și era un club aproape de hotel unde se învăța country, dansul lor popular. Și la un moment au apărut trei jeep-uri mari. Apare Elizabeth Taylor!

Frumoasă, tenul alb, părul negru, ochii violeți... Uluială! Vreau să cred că mi-a zâmbit. Am vrut să intru, dar nu ne-au lăsat, era doar pentru membrii de onoare”, a povestit Ionel Stoica.

  • Elizabeth Taylor a murit în martie 2011 în Los Angeles, la vârsta de 79 de ani. Cauza decesului a fost insuficiență cardiacă.
  • Aceasta a fost considerată drept dintre cele mai mari actrițe ale „epocii de aur” a Hollywood-ului. Într-o „listă a legendelor feminine”, Institutul American de Film a inclus-o pe locul șapte.
  • A câștigat două premii Oscar, pentru rolurile din filmele „Butterfield 8” (1960) și „Cui îi e frică de Virginia Woolf?” (1966). De asemenea, a câștigat Globul de Aur pentru filmul „Brusc, vara trecută” (1959).

Gafă de proporții: „L-au adus pe Bill Clinton să intre la masa presei!”

Al doilea moment care n-a rămas imortalizat l-a găsit în prim-plan pe Ionel Stoica la câțiva pași de președintele SUA, Bill Clinton.

+18 FOTO

„A doua întâlnire de vis a fost cu Bill Clinton, pentru că l-au adus la meciul nostru cu Statele Unite. Era în plin apogeu, primul mandat, iubit, un tip superb. L-au adus să intre la masa presei, au încurcat traseele de pe acreditări.

Era un cerber d-ăla mare care i-a arătat... Eu la un metru jumate! Era cu o suită mare, rumoare mare că a venit Bill Clinton”, și-a amintit jurnalistul la „Prietenii lui Ovidiu”.

Citește și:

„I-am dat un picior în gură lui Bumbescu de nu și-a dat seama cu ce l-am lovit!” » Dezvăluire despre un conflict incredibil în vestiarul Stelei '86
STEAUA
„I-am dat un picior în gură lui Bumbescu de nu și-a dat seama cu ce l-am lovit!” » Dezvăluire despre un conflict incredibil în vestiarul Stelei '86
Anunț major făcut la „Prietenii lui Ovidiu” » Actele au fost rezolvate, promovarea e permisă în 2025: „Un entuziasm extraordinar!”
PLANURI
Anunț major făcut la „Prietenii lui Ovidiu” » Actele au fost rezolvate, promovarea e permisă în 2025: „Un entuziasm extraordinar!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
mafa
mafa  •  09 Mai 2024, 09:07

In '94 Elizabeth avea 62 de ani !!!...frumoasa, tenul alb !!...Stoica, rau comentarist, mai rau povestitor.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  09 Mai 2024, 00:16

Mai taie din ele da- le naibii))) ti a zambit ? Cancerul femeilor ai fost))) se rugau duminica la biserica! Adu-l doamne in patul meu))) iar asta cu Clinton ...

hannah.robinson
hannah.robinson  •  08 Mai 2024, 23:16

Da te uitai mai atent era și Marilyn Monroe pe acolo

Vezi toate comentariile (6)
Comentează