FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19 - UCRAINA U19 1-2

Momente dramatice în vestiarul României! Ce s-a întâmplat cu Moruțan după ce România U19 a ratat calificarea: "Și-a pierdut controlul"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 11:27

Adrian Boingiu, selecționerul naționalei sub 19 ani a României, a vorbit despre atmosfera din vestiar, după ratarea calificării la Turul de Elită, și ce a vorbit cu Olimpiu Moruțan.

"Era greu de vorbit cu Moruțan. Era prea afectat. A plâns non-stop, ore întregi. Și-a pierdut controlul. Abia seara târziu am putut să vorbesc cu el. I-am spus că nu e singurul vinovat și că au fost și alte cauze. El a făcut multe pentru această echipă. Nu trebuie condamnat așa tare. Nu Moruțan trebuie scos țap ispășitor. A greșit, dar asta e.

Au fost momente gestionate prost, frustare, euforie. Cred că a contat mai mult impactul acelui moment, decât omul în minus. Noi am pregătit bine meciul. Le-am zis jucătorilor că nu va fi ușor și că trebuie să fie atenți. Le-am spus că arbitrul le poate da cartonaș la orice fază", a spus selecționerul Adrian Boingiu la Pro X.

Citește și: Opinie GSP // După pui de Moruțan să nu dai cu bolovan » "Nu ucideți jucătorii naționalei despre care acum 7 zile nu știați că există!"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (30)
ando89
ando89  •  28 Martie 2018, 14:33

Morutan are vina lui, dar nu trebuie scos țap ispășitor. Per ansamblu ucrainienii au fost mai buni. Este un joc colectiv, meciul a fost pierdut de toți cei aflați în teren și de antrenori. Sigur, unii au jucat mai prost, alții s-au evidențiat în această campanie. Trebuie ca pe aceștia din urmă să nu-i lăsăm să se piardă și să fie ajutați toți să progreseze. Plus găsiți și alții. Altfel vom păți mereu la fel.

digei
digei  •  28 Martie 2018, 14:10
Postat de kkkkkk pe 28 Martie 2018, 14:00

Sunt curios daca asa gandeai la Prunea,Dan Petrescu ,Dorinel Munteanu ,Mutu.... Ei au ucis visele unei generatii care juca fotbal ,nu copii astia de care nu va preocupati in urma cu cateva zile.

Le amesteci prietene. Daca vb de Cupa Mondiala din 1994 ce cauta Mutu acolo ? Sa ajunga astia de acum in sferturile CM si n-o sa mai aiba nimeni nimic a le reprosa. Dar ca sa ratezi o calificare atat de prostesc, asta nu se poate trece cu vederea. Clar. Jucatorul asta sa dispara din radarul oricaror echipe nationale. Nu-l duce capul, e de paguba, era sa rateze si de la 2 m de poarta. Ce cauta in teren asta nu stiu. Mai ales dupa ce a luat primul galben.

kkkkkk
kkkkkk  •  28 Martie 2018, 14:00
Postat de digei pe 28 Martie 2018, 13:57

Bravo ! Asa este. Se iarta un fault necesar, nu se poate ierta un gest prostesc, criminal. A ucis sperantele unei intregi generatii. Ar trebui suspendat 1 an.

Sunt curios daca asa gandeai la Prunea,Dan Petrescu ,Dorinel Munteanu ,Mutu.... Ei au ucis visele unei generatii care juca fotbal ,nu copii astia de care nu va preocupati in urma cu cateva zile.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează