FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA, SÎMBĂTĂ, 20:15, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mutu şi Lucescu s-au întîlnit ieri pentru prima dată după scandalul de la Belgrad » Restart pentru calificare

Mutu s-a întîlnit cu selecţionerul după 527 de zile +4   FOTO
Mutu s-a întîlnit cu selecţionerul după 527 de zile

Articol de - Publicat marti, 22 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 martie 2011 13:31

Selecţionerul a discutat timp de o oră cu vedeta Fiorentinei, explicîndu-i că trebuie să se subordoneze intereselor grupului. România joacă sîmbătă, 26 martie, contra Bosniei, de la 20:15, în direct la Pro TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Răzvan Lucescu şi Adrian Mutu sînt din nou în aceeaşi echipă. Cei doi au avut ieri dimineaţă o discuţie la baza de la Mogoşoaia şi şi-au spus tot ce nu au vorbit în cele 17 luni de cînd nu s-au mai întîlnit, nici măcar accidental.

Al treilea la discuţii
Dialogul nu a avut un caracter special. Gsp.ro informa în exclusivitate că Mutu a venit la cantonament încă de la ora 9:00. Deşi reunirea era prevăzută la 13:00! Decis să arate că s-a schimbat, el a vrut să fie odihnit la primul antrenament, venise din Italia în cursul serii precedente, după ce jucase împotriva Romei, 2-2.

[Nu joacă la echipa de club, dar este lăudat de selecţionerul Bosniei » Pericolul Deac]

Lucescu a sosit la Mogoşoaia în jurul orei 12.30. A urcat în apartamentul său, s-a schimbat, apoi a chemat, pe rînd, jucătorii la discuţii individuale. Mutu a vorbit cu selecţionerul în sala de şedinţe a hotelului de la cantonamentul "tricolorilor", la etajul I.

La fel ca şi ceilalţi fotbalişti care au trecut pe la Răzvan, Mutu a intrat în sală cînd i-a venit rîndul, după alţi doi colegi. Au stat de vorbă aproape o oră. Cei care l-au văzut cînd a ieşit spun că era destul de vesel şi de optimist. Semn că atît din punctul de vedere al selecţionerului, cît şi din al lui, conflictul a fost dat uitării.

[Ne arbitrează un spaniol » Teixeira Vitienes va conduce Bosnia - România]

Serios şi concentrat
Pacea dintre Răzvan şi Mutu s-a consolidat la antrenamentul efectuat aseară, la Mogoşoaia. Primul după 17 luni. "Briliantul" a venit la terenul II printre primii "tricolori", alături de secundul Ştefan Iovan. Cu căciulă pe cap şi în pantaloni trei sferturi. A păşit pe gazon serios şi concentrat. Pînă la comanda selecţionerului a intrat în grupul veteranilor Raţ, Tamaş şi Alexa.

[Ioan Becali: "Toată lumea ştie că Mircea Lucescu a spus că Mutu a vîndut meciul din Serbia"]

Monitorizat atent de zeci de camere de luat vederi şi de aparate foto, Mutu aproape că n-a schiţat nici un zîmbet. În timpul alergării de încălzire a mai schimbat cîteva cuvinte cu Raţ, iar la sprinturile scurte l-a avut partener pe Tamaş.


S-a pregătit 45 de minute
După 15 minute, Răzvan a închis şedinţa pentru presă. În spatele porţilor închise, selecţionerul a lucrat tactic. Lui Mutu i-a dat maiou verde şi l-a inclus în grupul cu care a început să repete primele scheme pentru Zenica şi din care au făcut parte majoritatea posibililor titulari: Râpă, Tamaş, Gardoş, Raţ - Torje, Florescu, Alexa, Zicu - Marica.

Mutu s-a mişcat bine în cele 15 minute cît au durat exerciţiile lui Răzvan. După asta, vedeta Fiorentinei a mai alergat 10 minute, cu Săpunaru şi cu Torje, apoi s-a retras la hotel, pentru recuperare. Acelaşi program mai lejer l-au avut şi ceilalţi jucători care au evoluat duminică. Mai puţin Chivu, care a fost învoit de la şedinţa de aseară.

347481-clasament-si-urmatoare-430x220.jpg

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (8)
dejoc
dejoc  •  22 Martie 2011, 10:56

E prea valoros pentru nationala noastra ca sa nu joace.

mircea_deca
mircea_deca  •  22 Martie 2011, 10:43

marile discutii intre luce si jucatori.....3 cuvinte ,2 balbe....rezulta mari rezultate psihologice... si mari hohote de ras......

nicco
nicco  •  22 Martie 2011, 10:38
Postat de nicco pe 22 Martie 2011, 10:37

Cei de la nationala si de la FRF ar trebui sa coboare pe pamant si sa se concentreze pe pregatirea meciului cu Luxemburgul! Daca echipa ia bataie si de la echipa Luxemburgului, va fi cutremur de gradul 10 si un tsunami pe masura in toate compartimentele fotbalului de pe la noi!

Si asta ar fi de folos viitorului fotbalului romanesc!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează