FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Nicolae Dică dă cărțile pe față » Cum l-a convins pe Mirel Rădoi să rămână la echipa națională: „Asta i-am spus”

Nicolae Dică (40) și Mirel Rădoi (39)
Nicolae Dică (40) și Mirel Rădoi (39)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 23:16 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 23:42

Echipa națională a început dezastruos preliminariile Campionatului Mondial din 2022, iar Mirel Rădoi (39) s-a gândit să demisioneze după umilința din Armenia, scor 2-3, dar Nicolae Dică (40), antrenorul secund al României, a dezvăluit cum l-a convins pe selecționer să nu renunțe.

„Am un impuls de demisie, îl am de când s-a terminat partida”, a declarat Mirel Rădoi după meciul pierdut cu Armenia. Nicolae Dică a spus că încă este dezamăgit după înfrângerea la limită de la Erevan, iar acesta a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Mirel Rădoi după primele partide din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar.

Nicolae Dică: „Nu putem face lucruri importante bătând din palme”

„Chiar dacă a trecut o săptămână, sentimentul de dezamăgire rămâne. Mai ales că în primul joc am reuşit să întoarcem rezultatul. Armenia nu ne-a surprins cu ceva extraordinar, ştiam cum joacă. Ne-au pus probleme imediat după ce au recuperat mingea. Toate parcă au fost contra noastră. Am avut o discuţie cu el în care eu am spus că nu trebuie să plecăm. Argumentele sunt că Mirel a venit cu o nouă gândire, încercăm să jucăm un fotbal ofensiv, să marcăm goluri. Într-adevăr am avut probleme defensive, dar acesta a fost un risc asumat.

Credem în jucători, avem nevoie să descoperim câţiva tineri buni în special în zona defensivă. Înfrângerea cu Armenia ne-a durut pe toţi, dar din punctul meu de vedere se vede o schimbare la echipa naţională. Mă întâlnesc pe stradă cu oameni care îmi spun că le place ce văd. Ideea este că avem de unde să plecăm şi să construim ceva. Nu putem face lucruri importante bătând din palme. Ai nevoie de timp, iar decizia noastră a fost să rămânem, pentru că noi credem că putem ajunge mai sus”, a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport.

VIDEO. Valeriu Răchită merge pe mâna lui Rădoi în continuare: „Haideți să-i dăm credit!”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Cluburile blochează jucătorii! Ce echipă poate alinia România la Tokyo + cum arată grupa infernală

România se prăbușește în clasamentul FIFA! Pe ce loc am ajuns după startul dezastruos din preliminariile CM 2022

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
mahdi
mahdi  •  08 Aprilie 2021, 17:05
Postat de di.canio pe 08 Aprilie 2021, 10:36

Ia dăruit un manual de limba romană?!

Nici tu n-ai bacu' la romana , asa-i ? "I-a" daruit...

di.canio
di.canio  •  08 Aprilie 2021, 10:36

Ia dăruit un manual de limba romană?!

parpalache
parpalache  •  08 Aprilie 2021, 09:04

Dica l-a convins?!Nu Stoichitza„medium-ul”lui Becali?!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează