FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - AUSTRIA

Ilie Dumitrescu a răbufnit în direct: „Ce vreți să facem acum? Nu, eu nu suport asta!”

Ilie Dumitrescu, 51 de ani, este adeptul promovării jucătorilor tineri la echipa națională și consideră că aceștia au nevoie de continuitate pentru a reuși. +15   FOTO
Ilie Dumitrescu, 51 de ani, este adeptul promovării jucătorilor tineri la echipa națională și consideră că aceștia au nevoie de continuitate pentru a reuși.

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2020 09:08 / Actualizat marti, 13 octombrie 2020 17:30

Ilie Dumitrescu, 51 de ani, este adeptul promovării jucătorilor tineri la echipa națională și consideră că aceștia au nevoie de continuitate pentru a reuși.

  • România - Austria se joacă miercuri, de la ora 21:45, în etapa #4 din Liga Națiunilor. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

„Echipa națională se află în reconstrucție. Este generația asta cu Deac, Maxim, Stanciu, Alibec, care face un mix cu generația tănără, cu Dennis Man, Coman, Ianis Hagi, Cicâldău. Mixul acesta... e arta de a crea o echipă competitivă între cei care au făcut o treabă bună la Europeanul de tineret și cei care au fost la ultimul turneu final cu Iordănescu.

Ce vreți acum? Să-l naturalizăm pe Odegaard? Să-l naturalizăm pe Haaland? Tot cu ce avem la dispoziție trebuie să mergem mai departe”, a declarat Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Rădoi: „Nu suport ideea să acceptăm că suntem la un anumit nivel”

De asemenea, membrul Generației de Aur i-a transmis un mesaj selecționerului Mirel Rădoi, care după înfrângerea din Norvegia (0-4) a lăsat garda jos, afirmând că speră să nu luăm multe goluri în Austria.

Eu nu suport ideea să acceptăm că suntem la un anumit nivel. Dar trebuie să arătăm ca o echipă foarte bine organizată. Ok, nu punem probleme pe faza ofensivă, deși cred în calitatea lor, dar trebuie să-i pui în pozițiile în care dau cel mai bun randament”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

FOTO Cele mai tari imagini din Norvegia - România 4-0

foto: frf.ro
foto: frf.ro
foto: frf.ro
foto: frf.ro
foto: Facebook @ Fotballandslaget
+11 FOTO

Clasamentul în grupa României

Ilie Dumitrescu a răbufnit în direct: „Ce vreți să facem acum? Nu, eu nu suport asta!”

Programul României din Liga Națiunilor

  • 14 octombrie, ora 21:45 // România - Austria 
  • 15 noiembrie, ora 21:45 // România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 // Irlanda de Nord - România

Totul despre România - Austria:

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Cât de mici am fost! Cifrele dezastrului de la Oslo » Cei mai slabi „tricolori” și cum se compară ultimele 2 meciuri din Norvegia

Iordănescu îl critică pe Rădoi și îi desfințează pe jucători: „Mirele, naționala nu e a ta, nici a FRF-ului! Nu mai acoperi bărbăția jucătorilor”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (17)
dan2010
dan2010  •  13 Octombrie 2020, 18:52

Eu unul m-am cam saturat de indicatiile "Generatiei de Pleu". Sau doar atat putem? Astia prostesc lumea pe la TV...Sa ne uitam in gura lor. Cam ce a scos Hagi la academia lui? Me refer ceva mai serios? A-ti facut praf toti Antrenorii de la Daum in coace si acum va uitati si in gura lui Radoi.....Pune-ti domne un Antrenor Pragmatic care i-si asuma ca lucreaza cu ce are. Lasa-ti cluburile si "Academiile" sa-si bata capul pe termen lung!

uliundkarlheinz
uliundkarlheinz  •  13 Octombrie 2020, 17:43

Tot vad pe gsp membrii generatiei de aur...Pai ca sa fii generatie de aur , trebuie sa joci o finala de campionat mondial! Poate de bronz, daca bine mi-aduc aminte! Mai apoi cu regii carpatini care dupa rezultate se ridica la rang de conti! :D In rest, prea multa valva pentru cele doua meciuri, e vorba ignoranta si supralicitare- ca sa-l citez pe Laci Bölöni!

kordell
kordell  •  13 Octombrie 2020, 17:42

Ii bagam pe aia care joaca cate 2 minute prin mamaliga 1 :)))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează