FOTBAL  »  NATIONALA  »  NORVEGIA - ROMÂNIA

NORVEGIA - ROMÂNIA 2-2 // Cosmin Contra schimbă jumătate din echipă! 6 jucători noi așteptați în primul „11” cu Malta

Norvegia - România // FOTO: Cristi Preda
Norvegia - România // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iunie 2019 09:35

România a remizat cu Norvegia, 2-2, grație unui gol marcat în minutul 90+2 de Keșeru. În Grupa F a preliminariilor EURO 2020, „tricolorii” sunt pe 3, cu 4 puncte după 3 partide și au în față deplasarea în Malta. 

  • Malta - România se joacă luni, 10 iunie, de la ora 21:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV
  • Adversara României a pierdut vineri seară în Suedia, 0-3. 

România nu poate juca decât la victorie în Malta, pentru a-și păstra șansele la calficare, iar Cosmin Contra are serios de lucru la alcătuirea  primului „11”, având în vedere ce au arătat „tricolorii” în Norvegia, cu prime 70 de minute modeste urmate de un final de joc excelent. 

Accidentările, suspendările și forma slabă pot scoate din echipă mai bine de jumătate dintre jucătorii folosiți la start în Oslo. 

Unde e de așteptat să schimbe Contra

Apărare: DISPAR grigore și toșca

În linia de fund a României va trebui să apară cel puțin o schimbare. Dragoș Grigore a primit cartonașul galben și va absenta. Astfel, Iulian Cristea, fundașul de la FCSB, unul dintre cei mai în formă stoperi ai Ligii 1, va avea șansa să debuteze din primul minut în Malta. 

În plus, și Alin Toșca e de așteptat să fie înlocuit, după o prestație slabă cu norvegienii. În locul lui, are șanse mari să intre Nicușor Bancu, un jucător mai ofensiv. 

Mijloc: „Ianis hagi, titular 100%”

În linia de mijloc sunt preconizate cele mai multe schimbări. Paul Anton și mai ales Gicu Grozav  au șanse foarte mici să mai fie titulari. Chiar și Nicolae Stanciu ar putea fi lăsat pe banca de rezerve.

Tudor Băluță, Ianis Hagi și Alex Maxim pot apărea în linia de mijloc. Selecționerul a confirmat la conferință că Hagi „va fi titular 100%”, iar Maxim a intrat bine pe finalul meciului cu Norvegia.

4e nota primită din partea Gazetei Sporturilor de către Alin Toșca, Paul Anton și Gicu Grozav după Norvegia - România 2-2

Atac: Dilema Keșeru

Claudiu Keșeru a fost eroul României, marcând ambele goluri, dar ar putea rata meciul din Malta. Atacantul lui Ludogoreț a acuzat probleme la genunchi și chiar a dorit să părăsească terenul de joc. Astfel, rămâne de văzut dacă se va recupera până luni pentru a fi titular. 

Într-o situație fericită, Keșeru va intra din primul minut și ar putea fi folosit într-o linie de atac cu doi oameni, precum în finalul meciului din Norvegia, alături de George Țucudean. Atacantul lui CFR Cluj, care a jucat 30 de minute contra Norvegiei, îl va înlocui pe George Pușcaș, care a avut o evoluție dezamăgitoare.

Cum ar putea arăta România:

SISTEM: 4-1-2-1-2 (romb)

Tătărușanu - Chipciu, Săpunaru, I. Cristea, Bancu - T. Băluță - Deac, Maxim - I. Hagi - Keșeru, Țucudean

Rezerve: S.Lung, I. Radu, Nedelcearu, Toșca, Rotariu, Man, Anton, Nistor, Grozav, Stanciu, Pușcaș
Absenți: Dr. Grigore (suspendat), R.Benzar (învoit pentru probleme personale), R. Marin (incert)

 

CLASAMENT  ACTUALIZAT

clasament 

REZULTATE + PROGRAM GRUPA F

  • S-au jucat pe 23 martie 2019: Malta – Feroe 2-1, Suedia – România 2-1, Spania – Norvegia 2-1
  • 26 martie 2019: Malta – Spania 0-2, Norvegia – Suedia 3-3, România – Feroe 4-1
  • 7 iunie 2019: Feroe – Spania 1-4, Norvegia – România 2-2 , Suedia – Malta 3-0
  • 10 iunie 2019: Feroe – Norvegia, Malta – România, Spania – Suedia (ora 21:45)
  • 5 septembrie 2019: Feroe – Suedia, Norvegia – Malta, România – Spania (ora 21:45)
  • 8 septembrie 2019: Spania – Feroe (ora 16:00), România – Malta (ora 19:00), Suedia – Norvegia (ora 21:45)
  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00), Malta – Suedia, Norvegia – Spania (ora 21:45)
  • 15 octombrie 2019: Feroe – Malta, România – Norvegia, Suedia – Spania (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: Norvegia – Feroe, România – Suedia, Spania – Malta (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Malta – Norvegia, Spania – România, Suedia – Feroe (ora 21:45)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (27)
tandd
tandd  •  08 Iunie 2019, 10:38

puscas nici nu stiu daca tebuie sau nu inlocuit,un atacant ca sa-si creeze situatiee de gol sau sa dea gol ii trebuie.....mingi,iar el n-a avut cat a jucat,milocul n-a produs nimic,grozav stanciu deac acolo a fost problema.In cel priveste pe anton e o alta problema,nu ca ar fi mare jucator,dar cand echipa e gandita prost e normal sa para toti dezastruosi iar anton are alte calitati nu viteza in fata unor jucatori de 20 ani lasat singur sa inchida ,ar fi mers daca mijlocul si atacul ar fi tinut mingea sus,nu in momentul in care esti calarit 80min si tu sa fii singurul inchizator

alan24
alan24  •  08 Iunie 2019, 18:50
Postat de dembradulescu pe 08 Iunie 2019, 18:45

Contra la conferința de presă ... Va fi un meci foarte greu ! Adversarii noștrii au crescut mult ! Vrem cele 3 puncte , dar va fi foarte greu ! *** astea ni le servește *** *** meci de meci ! Băi Bulă , dacă ăsta va fi greu , cu Spania cum va fi ? *** are atâta înclinație către antrenorat , cam câtă are sfecla de zahăr cu muntele Fuji Yama ...

si ce ai vrea sa spuna ? ca maturam cu ei pe jos, ca sunt niste desculti si batem de la vestiare ? e normal sa spuna asa, trebuie sa ii tine concentrati si sa nu se considere invingatori din start..mai ales ca spania a batut cu doar 2-0 acolo...o sa fie un meci greu si o sa devina si mai greu daca nu marcam repede.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Iunie 2019, 10:25

DEMISIA ! dupa ce ne-a ingropat folosind toate rebuturile care nu au jucat nimic in campania trecuta acum vrea sa faca revolutie. Revolutie trebuia sa faca dupa Daum cand a avut timp si meciuri fara miza si sansa sa schimbe ceva, nu sa joace cu fix aceiasi jucatori ca sa se trezeasca ca nu sunt buni. DEMISIA !

Vezi toate comentariile (27)
Comentează