FOTBAL  »  NATIONALA  »  FINLANDA - ROMÂNIA, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE TVR1, LIVETEXT PE GSP.RO

Piţi la arabi, episodul doi » Culisele noilor negocieri dintre selecţioner şi Al Ittihad: pleacă pînă la finalul acestei săptămîni!?

Articol de , - Publicat marti, 14 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 octombrie 2014 22:38

Destinaţia e aceeaşi ca-n septembrie: Al Ittihad Jeddah, club saudit. Deşi a negat vehement la conferinţa de presă de ieri, Piţurcă, 58 ani, ar ajunge în Orientul Mijlociu la finele acestei săptămîni.

Serialul plecării lui Victor Piţurcă în Arabia Saudită se apropie de final: el s-ar fi înţeles deja cu saudiţii de la Al Ittihad Jeddah. După un episod-pilot care a durat patru zile şi a avut un final neutru, cu selecţionerul rămas pe banca tehnică a "naţionalei", arabii ar fi revenit cu o nouă ofertă. Incluzînd plata celor 700.000 de euro, clauza de reziliere a selecţionerului! Acesta va pleca în Orient imediat după partida cu Finlanda.

Pleacă vs. "nu ştim nimic"
DolceSport a anunţat ieri că Piţurcă va pleca în Arabia cu tot staff-ul său, inclusiv cu fiul Alexandru, fost fotbalist la Steaua. Şi că există deja o înţelegere între părţi! Semnale existau încă de săptămînile trecute, cînd Piţi a fost extrem de vocal la adresa conducerii FRF.

Ieri, jucătorii s-au arătat surprinşi de veşti. "Nu ştim că ar pleca, nu ne-a spus nimic", a afirmat căpitanul "naţionalei", Răzvan Raţ, care azi poate bifa selecţia cu numărul 100 în echipa naţională.

"Nu plec" pentru linişte?
Ieri, la conferinţa de presă oficială de dinaintea partidei cu Finlanda, Victor Piţurcă a negat vehement că a semnat cu arabii sau ar urma să plece în Orientul Mijlociu. "Rămîn la ce am spus după partida cu Ungaria. Toate discuţiile cu Al Ittihad au căzut", a punctat selecţionerul.

Totuşi, sursele Gazetei afirmă că ar fi dat aceste declaraţii pentru a nu destabiliza atmosfera înaintea meciului de diseară!

400 de mii de euro este salariul lui Piţurcă la "naţională"

96 de meciuri la "naţională" va avea Piţurcă după partida de diseară

"M-ar bucura dacă ar veni. Cu Al Ittihad vom juca şi în Cupa Regelui, dar şi pe 1 decembrie în campionat. Al Ittihad e un club foarte puternic" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Al Hilal)

"Nu e normal ca Piţurcă să plece. Probabil că e şi o problemă de ordin financiar. E normal să continui cu antrenorul cu care ai început calificarea. Dacă cei din federaţie au altă soluţie, ei ştiu cel mai bine" (Ionuţ Lupescu pentru DolceSport)

REACŢII PE GSP.ro:
"Nu ştiu ce român ar putea să-i ia locul. Mai degrabă aş miza pe un străin. Dar unul care să fi vazut cît de cît campionatul intern şi jucătorii"
aly_dinamo

"A venit Crăciunul! Pot să cînt «O, ce veste minunată!». Să vină Boloni sau Mircea Lucescu!"
spinoza

"Drum bun şi cale bătută, deşi nici următorul nu cred că va obţine mare lucru cu aceiaşi jucători"
valassul

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT
Superliga
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (4)
dan2010
dan2010  •  14 Octombrie 2014, 16:41

totul e vrajeala. dar am spus, sa il vedem dupa meciul cu Ungaria. Si asa a fost. A buctat. Daca calca strimb si la Helsinky cred ca Burleanu trebuie sa il dea afara! Nu mai spun ca trebuia sa iasa pe usa din dos in vara!

andytheblue
andytheblue  •  14 Octombrie 2014, 11:53
Postat de andytheblue pe 14 Octombrie 2014, 11:38

vom vedeea daca pleaca !

vom vedea !

andytheblue
andytheblue  •  14 Octombrie 2014, 11:38

vom vedeea daca pleaca !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează