FOTBAL  »  NATIONALA  »  PORTARII NATIONALEI

Plînge poarta!

Articol de - Publicat marti, 08 iulie 2008 00:00

Stafful reprezentativei e îngrijorat din cauza faptului că, exceptîndu-l pe Stăncioiu, toţi goal-keeperii de la lot  au un viitor incert la cluburile lor

Mai sînt doar trei săptămîni pînă la începutul campionatului şi situaţia portarilor echipei naţionale e complicată în perspectiva preliminariilor pentru Mondiale! Nici ele foarte îndepărtate, cu start la începutul lui septembrie, precedate însă de "amicalul" cu Letonia, programat pe 20 august. Lobonţ, Coman şi M. Popa au situaţii contractuale la limită, iar Tătăruşanu abia a revenit după accidentarea suferită la finalul sezonului trecut. Unicul goal-keeper cu viitor liniştit e clujeanul Eduard Stăncioiu, cu o situaţie stabilă şi un angajament ferm la CFR, unde-l aşteaptă o experienţă istorică în Champions League.

Lobonţ: Spre Italia
Desemnat al treilea portar de la Euro, după Van der Sar şi Isakson, Lobonţ a plecat ieri în cantonamentul lui Dinamo din Franţa. Deşi declaraţiile conducerii din Ştefan cel Mare îl fixează pe jucător tot în "Groapă" şi pentru sezonul următor, goal-keeper-ul e pe picior de plecare peste hotare. Italia îi face cu ochiul: Milan, Lazio, Catania. Faptul că roş-albii l-au adus deja din Polonia pe Dolha, om cumpărat pentru a fi titular, e un amănunt care dezvăluie iminenta despărţire de Lobby.

Coman: Vrea să plece
Revenit după accidentarea care i-a barat drumul spre Euro, Coman negociază la sînge cu Rapidul viitorul său. I s-a oferit o prelungire de contract pe 4 ani, cu un salariu stagional de 300.000 de euro, dar internaţionalul ezită să semneze. Aidoma lui Lobonţ, aşteaptă concretizarea unei variante în străinătate. Se pregăteşte deocamdată cu giuleştenii, dar gîndul îi e mai mult la un mănos transfer extern. "Nu e exclus să plece. Îl aşteptăm, fiindcă ne-a rugat să-i lăsăm puţin timp la dispoziţie pentru a lua o decizie", a recunoscut ieri şi patronul Fathi Taher.

M. Popa: Exilat în liga a treia
Situaţia cea mai grea o are Marius Popa. Intrat în ultimul an de contract cu Timişoara, a fost trimis la echipa secundă a clubului, retrogradată în liga a treia! N-a semnat prelungirea angajamentului, sperînd să plece liber de la Poli, iar conducerea l-a trimis la munca de jos. "O să-mi amintesc cum plîngea Popa că vrea la Timişoara, iar acum, cînd a ajuns, uită că datorează ceva acestui club", a explicat patronul Marian Iancu.


Declaraţie sus
"E o situaţie neplăcută cu portarii de la lot, dar sper să-şi clarifice situaţiile pînă la începutul sezonului pentru a se concentra apoi şi la acţiunile viitoare de la "
Gabriel Boldici, antrenor cu portarii echipa naţională

66 selecţii la echipa naţională a strîns Bogdan Lobonţ după prezenţa la Euro
1 este numărul meciurilor în care Stăncioiu a apărat poarta "naţionalei", în amicalul cu Muntenegru, din 31 mai 2008

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
Superliga
Gest HULIGANIC în Giulești » Atac îngrozitor la adresa siguranței presei! Jurnalist bruscat de un impresar care purta o legitimație a clubului din Superligă: „Dormiți!”
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Superliga
S-a întâmplat fix lucrul care l-a scos din sărite pe Șucu: „Nu pot accepta așa ceva!”
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”
Superliga
Partenera titularului de la Rapid a plecat din România: „Alte 3 luni departe de tine. Nu sunt sigură dacă devine mai greu sau mai ușor”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (2)
 •  08 Iulie 2008, 11:53

articol de doi lei

 •  08 Iulie 2008, 08:52

semneaza popica!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează