FOTBAL  »  NATIONALA  »  ESTONIA - ROMÂNIA, 7 SEPTEMBRIE, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Porumboiu a lansat un atac virulent la adresa selecţionerului: ”Piţurcă e un nemernic!”

Porumboiu s-a supărat că Piţurcă i-a convocat doar doi jucători.
Porumboiu s-a supărat că Piţurcă i-a convocat doar doi jucători.

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 septembrie 2012 20:30

Patronul Vasluiului a acuzat faptul că antrenorul ”naţionalei” nu i-a mai chemat la lot pe Sînmărtean şi pe Coman, deşi îi convocase iniţial. Porumboiu: ”Ne-am dat peste cap tot programul că aşa a vrut Piţurcă, iar la final ne-a luat şi la mişto!”

Atmosfera în jurul "naţionalei" a luat foc chiar din prima zi de pregătire a "dublei" Estonia/Andorra! Iar flacăra a aprins-o patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, care l-a atacat dur pe selecţioner pentru faptul că, deşi informase iniţial clubul moldav că-i va convoca 5 jucători, selecţionerul s-a oprit finalmente doar asupra cuplului Marius Niculae - Sălăgeanu!

"O mîrşăvie!"
"Cît de nemernic trebuie să fie acest Piţurcă să trimită telegrame şi pentru Sînmărtean, şi pentru Coman, iar apoi să aflăm că nu-i mai cheamă? Păi, am fost de acord să jucăm foarte tîrziu la Constanţa la cererea expresă a selecţionerului ca să aibă toţi jucătorii la lot luni dimineaţa, iar chiar îniantea partidei am aflat ce mîrşăvie a făcut cu convocările!", a tunat Porumboiu.

"Să n-aibă principii pe banii mei!"
Şi a continuat: "Am zis să-i odihnim şi la Milano ca să fie băieţii apţi pentru echipa naţională, să nu se accidenteze. Dar vine pe urmă Piţurcă şi ne ia la mişto! Păi, dacă ţine în joc de glezne toată federaţia, să fie sănătos! Să nu aibă însă principii pe banii mei şi pe clubul Vaslui! Am jucat obosiţi la Constanţa, am pierdut două puncte, care pot fi decisive la sfîrşitul campionatului, iar Piţurcă ne rîcîie cu mizerii din astea?! Să fiu bine înţeles, nu vreau să fac eu lotul echipei naţionale, dar cînd lansezi nişte convocări, dai peste cap programul unui întreg club şi apoi te întorci la 180 de grade, pot să-ţi spun că eşti un nemernic, nu?".

Piţurcă: "Nu mă interesează!"
La conferinţa de presă organizată la reunirea lotului, selecţionerul a refuzat să comenteze atacurile venite dinspre Vaslui: "Nu mă interesează, lăsaţi-mă cu treburile astea!".

"Coman a avut nişte probleme medicale. A vorbit şi cu doctorul echipei naţionale şi am convenit că e mai bine să nu fie prezent la această acţiune. Ar fi fost chemat cu siguranţă dacă nu avea aceste greutăţi!" (Victor Piţurcă, selecţioner România)

"Sînmărtean evoluează pe acelaşi post cu Tănase, care e deocamdată titularul reprezentativei. E mai greu să-l scoţi acum din echipă. Poate data viitoare se vor schimba lucrurile!" (Victor Piţurcă, selecţioner România)

"Mi se pare neprofesionist ce ni s-a întîmplat. Ni s-a cerut să jucăm duminică noaptea pentru că aşa a solicitat selecţionerul, am pierdut o zi de odihnă, am făcut eforturi financiare să închiriem un charter, iar pînă la urmă au fost chemaţi doar Sălăgeanu şi Niculae" (Marius Şumudică, antrenor FC Vaslui)

"Dacă ştiam de la bun început că vor fi convocaţi doar Niculae şi Sălăgeanu, nu era nici o problemă. Jucam luni, fără cei doi, aşa cum era programat iniţial" (Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui)

1-0 pentru noi e cel mai probabil scor
România e favorită la casele de pariuri pentru întîlnirea de la Tallinn. "Tricolorii" sînt creditaţi cu o cotă de 2,10/1 la victorie, în timp ce succesul balticilor are 3,60/1. Remiza e 3,20/1. Iar cel mai probabil scor este considerat 1-0 pentru "tricolori". Dacă pariezi un euro pe acest rezultat, îţi poţi înmulţi cîştigul de 5,5 ori!

Bookmakerii oferă, de asemenea, cote atractive şi pentru goluri marcate de trupa lui Piţurcă. O reuşită a României are o cotă de 1,20/1, iar posibilitatea ca "tricolorii" să înscrie în ambele reprize e creditată cu 3,75/1.

Alte cote
România marchează peste 5 goluri: 21/1
Se înscrie un autogol: 9/1
Se ratează un penalty: 11/1
Estonia pauză/România final: 34/1

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Superliga
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (29)
yaky
yaky  •  04 Septembrie 2012, 17:04
Postat de s0ny18 pe 04 Septembrie 2012, 10:24

daca piturca e un nenorocit care a facut ceva in fotbal (destul de multe) Porumboiu ce este??? acest mic Becaliot care se pricepe la tot... pacat ca multi patroni din romania il au model pe Gigi fara sa isi dea seama ca distrug fotbalul. Toti spun ca fara patroni fotbalul nu ar avea viitor dar uita ca cele mai mari performante ale fotbalului romanesc au fost atunci cand acesti golani nu existau iar talentele din tara faceau performanta pentru noi.

Piturca al tau, spalate-ai pe cap cu el, e singurul antrenor de pe Terra cu un contract facut in 2010 si obiectiv o calificare in 2016 (unde, apropo, o sa fie 32 de echipe), contract de 300.000 pe an. Si fac pariu ca imparte banii cu Nasu, ca doar nu era ala nebun sa-i faca un asa contract. Pe de alta parte Porumboiu e ala care vine cu sutele alea de mii de euro de-acasa, din afacerile lui, din munca lui, asta e diferenta fiule. Unul baga in fotbal si altul suge din fotbal. Mai gandeste-te...

yaky
yaky  •  04 Septembrie 2012, 16:59

Un nemernic, nea Adi? Intreaba-i pe olteni ce e acest Piturca, aceasta Iuda care are pe constiinta moartea Stiintei.....

supersolo
supersolo  •  04 Septembrie 2012, 14:11

Nationala lui Peste....o sa avem 4 pct dupa 2 meciuri....si cu asta adio mondial...olanda si turcia vor face 6...in confruntarile directe cor pierde pe linie si cu asta basta....de unde Piturca mare antrenor???? E mana in mana cu mafia FRF ...si cu impresarii acestora ....de aici si procentajele incasate de cei 3 la fiecare selectionare, sau meci oficial...sa punem cruce calificarii de pe acum si sa nu ne mai vaitam mereu ca nu avem ptr ce ....la asa oameni asa dstin avem ...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează