FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, MARŢI, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Puiu a avut ameţeli » Anghel Iordănescu, 64 de ani, se reacomodează cu efortul de a rezista emoţiilor ca tehnician

Articol de - Publicat luni, 17 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 noiembrie 2014 22:13

După meciul cu Irlanda de Nord, Generalul a avut un puseu de tensiune, dar şi-a revenit destul de repede, fără a avea nevoie de vreo intervenţie a medicilor


Cei 10 ani de absenţă din fotbal au lăsat urme pentru Anghel Iordănescu. Şi-a pierdut obiceiul de a rezista emoţiilor care îl macină pe un tehnician de-a lungul unei partide, aşa cum s-a întîmplat şi vineri, cînd "tricolorii" s-au desprins abia spre finalul partidei cu Irlanda de Nord.

Trăirile intense de la ratările jucătorilor săi, de la ocaziile adversarilor l-au afectat pe selecţionerul de 64 de ani. Surse din lumea fotbalului suţin că acesta a suferit uşoare ameţeli, probabil un puseu de tensiune, chiar la conferinţa de presă. De altfel, la întîlnirea cu ziariştii, Iordănescu a venit uşor agitat, cerîndu-şi scuze că a întîrziat, motivînd că a fost reţinut la vestiare de problemele de sănătate ale jucătorilor, dar şi de vizita preşedintelui Burleanu.

A stat cu jucătorii pînă la 3 dimineaţa
Părea însă destul de obosit şi, după cîteva minute, a cerut ofiţerului de presă "ultima întrebare". "N-a fost nimic grav, după cîteva minute totul a fost în regulă, fără să fie nevoie de nici o pastilă sau altceva", au spus aceleaşi surse. Le-a confirmat doar colaboratorilor săi că "m-a luat ameţeala la conferinţa de presă".

Dovadă că lucrurile au intrat imediat în normal a fost şi faptul că Iordănescu a plecat cu echipa la Mogoşoaia şi a stat la masă cu jucătorii pînă în jurul orei 3:00.

A vorbit la telefon cu Lucescu
Pe lîngă vizita preşedintelui Burleanu, după meciul cu Irlanda de Nord, la vestiare, selecţionerul a mai avut parte de o surpriză. A primit un telefon de la Mircea Lucescu, care a ţinut să-l felicite pentru victorie, o revanşă pe care antrenorul lui Şahtior o aştepta de 29 de ani.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (48)
hap.ciu
hap.ciu  •  17 Noiembrie 2014, 17:25
Postat de silent.otto pe 17 Noiembrie 2014, 11:42

„Suntem convinși că domnul Klaus Iohannis, care este minoritar, va rezolva idealurile poporului secui din Transilvania” a spus agentul Ungariei Laszlo Tokes. Klaus Iohannis a transmis pe Facebook un mesaj de mulțumire liderilor maghiari László Tőkés și Szilágyi Zsolt, care și-au declarat recent susținerea pentru candidatul ACL în turul II al prezidențialelor

Ai nevoie de pastile,crede-ma!Esti dus rau de tot!Mi-e mila de tine!

1984adrian
1984adrian  •  17 Noiembrie 2014, 11:57
Postat de silent.otto pe 17 Noiembrie 2014, 11:38

Romania o tara terminata. Restul este can can. Nuti si Marinarul raman cu mosia de la Nana facuta din jaful national, marioneta lui Merkel la Cotroceni si varul Elenei Udrea, Predoiu, fix din acelasi sat si chiar aceeasi ulita, marioneta creata de ea si de Marinar de la inceput, la Palatul Victoriei. Maghiarii primesc Tinutul Secuiesc si vor federaliza Romania asa cum cerea candidatul Szilágyi Zsolt: "Un stat regionalizat, un stat federalizat român după chipul Germaniei ar fi un stat mult mai eficient". ROMANI PROSTI SI FARA MINTE, ACCEPTA UN NOU DICTAT NAZIST CA CEL DIN 30 AUG 1940. Ucraina tot ei au torpilat-o, acum urmeaza Romania. Primavara araba, toamna tarzie romanesc

Afara este o vreme apasatoare, cu nori de un gri inchis din care se scurg picaturi fine de ploaie. Vantul adie usor, miscand usor ramurile copacilor iar frigul devine tot mai patrunzator. Senzatia de toamna autentica este tot mai prezenta si deja in aer se simte un iz de iarna, iarna romaneasca, bogata, cu zapezi mari si friguri napraznice. Sentimentele date de o asemenea vreme sunt amestecate, putin agitate. Nu mai este mult si vom intra in atmosefera sarbatorilor de iarna...primele sarbatori dupa un sfert de veac in care romanii intra cu speranta unui viitor mai bun, in care tinerii din aceasta tara au gasit pentru moment o persoana de incredere si in care isi pun baza.

ando89
ando89  •  17 Noiembrie 2014, 11:47

Dupa meciul de ieri a stat la tv pana la 11 cand a aflat rezultatul, si-a baut lapticul si a dormit ca un prunc, visand vikingi si nisipuri:))

Vezi toate comentariile (48)
Comentează