FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELGIA, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Raţ acceptă neconvocarea şi îl încurajează pe Ştefan Radu: "Joacă la Lazio, merită!"

Ştefan Radu a revenit recent după o accidentare
Ştefan Radu a revenit recent după o accidentare

Articol de - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 noiembrie 2012 19:33

Fundaşul lui Şahtior face o "declaraţie de dragoste" pentru prima reprezentativă, în vreme ce Tamaş, pedepsit la rîndu-i de Piţurcă, a acceptat fără nazuri situaţia.

Victor Piţurcă a anunţat luni că i-a pedepsit prin a nu-i convoca pe Răzvan Raţ şi pe Gabriel Tamaş la amicalul cu Belgia de diseară, întrucît cei doi n-au respectat anumite planuri tactice la eşecul cu Olanda (1-4). Căpitanul cu care România a început campania de calificare la Mondialul din Brazilia a declarat ieri: "Accept decizia, îmi doream să fiu la lot, dar n-a fost să fie! Nu sînt eu vinovatul pentru înfrîngerea cu Olanda, dar sînt realist, accept criticile".

"Vreau să îmbătrînesc la naţională!"
Jucătorul lui Şahtior a lăsat să se întrevadă şi intenţiile selecţionerului: "Ceea ce am vorbit cu domnul Piţurcă rămîne între noi, poate a vrut să-i vadă şi pe Ştefan Radu, şi pe Latovlevici, pe postul de fundaş stînga. Nu mă bate gîndul să mă retrag decît atunci cînd mi se va spune clar că nu mai contez. Eu sper să îmbătrînesc la "naţională!".

Apărătorul lui WBA, Gabi Tamaş, a fost scurt şi la obiect: "Întotdeauna voi veni cu inima deschisă la echipa naţională. Dacă n-am fost convocat este decizia selecţionerului, eu o respect".

Ştefan Radu, titular
Piţi nu vrea să experimenteze diseară: intenţionează să joace cu Luchin fundaş dreapta, mai ales că l-a ţinut pe margine cu Turcia şi cu Olanda, iar Chiricheş să rămînă, la început, în zona centrală. În stînga va începe Fane Radu, însă doar o repriză. Chipciu îi va lua faţa, cel mai probabil, în echipa de start, lui Cristi Tănase

Marica, tăios
Vîrful lui Schalke spune că e linişte la prima reprezentativă: "Domnul Piţurcă a spus că au fost ceva probleme la meciul cu Olanda, eu nu le-am văzut şi nici el n-a discutat cu noi acest aspect. Avem probleme la fazele fixe şi trebuie să le rezolvăm". Legat de neconvocarea golgeterilor Ligii 1, Rusescu şi Marius Niculae, Marica a reacţionat: "Şi Claudiu Răducanu marca mult la Steaua, dar n-a fost chemat la "naţională".

"Raţ a greşit şi la mine, la Şahtior, la meciul pierdut cu Chelsea. Ar fi trebuit să strîngă, să nu-l lase pe Moses să dea cu capul, la faza golului din minutul 94. Sînt erori din neatenţie" (Mircea Lucescu, antrenor Şahtior)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Superliga
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului
Superliga
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (7)
rapidistzytto
rapidistzytto  •  29 Martie 2013, 19:59
Postat de mbogdan80 pe 14 Noiembrie 2012, 09:19

moral trebuie sa te refaci la echipa de club, nu la nationala.. la nationala vii daca esti valoros si in forma.. rat este depasit in momentul de fata.. nu am vazut fundas lateral mai lent ca rat si atat de incapabil sa creeze faze ofensive..

Ai dreptate , insa numai dupa ce a facut analiza jocului si a constatat ca rat nu putea sa intervina la acea lovitura de cap .

rapidistzytto
rapidistzytto  •  29 Martie 2013, 19:53
Postat de addy. pe 14 Noiembrie 2012, 10:18

asa este...Rat este lent pe partea lui stanga...mereu am avut probleme acolo...Stefan Radu sau Latovlevici sunt mai buni parerea mea.

sunteti total pe dinafara,daca va uitati din nou la acea faza ve_ti veda ca dupa faultul lui Lens ,la Rat ,pe linia de fund sunt 6 jucatori romani,ei ceau facut ?sau uitat la 2 olandezi cum ii fac MAT

alexxmr
alexxmr  •  14 Noiembrie 2012, 18:19

Eu sunt de parere ca Radu Stefan e mai bun decat Rat si Latovlevici , la un loc ...nu stiu de ce s-a dat atata timp accidentat pt nationala , iar la echipa de club e idolul fanilor ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează