FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT LA NAŢIONALĂ

Raţ răspunde criticilor lui Mircea Sandu: "N-are voie să impună selecţia"

Articol de - Publicat sambata, 23 octombrie 2010 00:00

Fundaşul stînga de la Şahtior crede că nu e normal ca preşedintele FRF să-i facă lotul selecţionerului.

Răzvan Raţ (29 de ani) spune că nu-l afectează faptul că Mircea Sandu l-a criticat vehement joi în Comitetul Executiv al FRF. Pe "tricolorul" cu 69 de selecţii altceva îl deranjează: "Nu vreau să intru în polemică. Preşedintele federaţiei are tot dreptul să-şi dea cu părerea, dar n-are voie să impună antrenorului pe cine să cheme şi pe cine nu! E grav dacă Mircea Sandu zice să nu mai fiu chemat, iar antrenorul nu mă mai convoacă".

Raţ a mai spus: "Accept criticile dacă sînt obiective. Unii au spus că am jucat bine cu Franţa, alţii că am fost slab. Pe cine să cred? Antrenorul decide! Am avut discuţii cu selecţionerul, iar dacă s-ar fi pierdut nu ştiu cîte meciuri din vina mea, nu era nebun să mă mai cheme, să-şi facă rău singur. Dacă voi fi convocat, vin cu inima deschisă, dacă nu, n-o să mă dau cu capul de pereţi. Nu stă <<naţionala>> în Raţ, Chivu, Mutu sau Rădoi".

"Foarte bine că va fi folosit Ştefan Radu fundaş stînga în amicalul cu Italia. N-am nimic împotrivă, dar să fie pe merit"
Răzvan Raţ, fundaş România

Citește și:

Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Stranieri
Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Stranieri
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”
Superliga
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (3)
eunescu09
eunescu09  •  23 Octombrie 2010, 09:38

Daca si Mircea Sandu a ajuns in pragul disperarii inseamna pa prostia beizadelei e cu mult peste ce putem realiza noi.

catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  23 Octombrie 2010, 08:38

Ce se mai mira Rat ca pros.tul de astfel de decizii sau pareri. Pai atata vreme cat Luce Jr este tinut in brate de Sandu, nu este normal sa i se si "sufle" cine prinde lotul si cine sta acasa sau pe banca de rezerve? Hai sa fim seriosi, in afara de cateva nume grele din varful fotbalului romanesc, nu mai e nimeni care sa-l sustina pe Razvan. Antrenor de carton, asta o sa ajunga in farte scurt timp. Si apoi n-o fi fraier sa plece dupa ce i s-a marit considerabil salariul.

alan_ritzi
alan_ritzi  •  23 Octombrie 2010, 03:39

...tot ce se cheama lucescu este calcat in picioare zilele acestea asa ca gindeste sa te retragi dar mai ales sa nu te razgindesti ca devi labil psihic...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează