FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA, MÎINE, ORA 20:15, PRO TV ŞI LIVETEXT GSP.RO

Răzvan Lucescu: "Un meci egal ar fi un rezultat pozitiv"

Articol de - Publicat vineri, 25 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 martie 2011 17:01

Răzvan Lucescu a vorbit într-o conferinţă de presă înaintea meciul de sîmbătă cu Bosnia

"Nu o să stau foarte mult pentru că ştiu că veţi pune întrebări. Am avut o săptămînă bună cu implicarea tuturor, dar din păcate avem aceste probleme medicale cu Cristi Chivu şi Adi Mutu. Sînt convins că Mutu va fi mîine pe teren şi sper că şi Chivu va fi prezent. Ştiu că bosniacii sînt în creştere cu jucători valoroşi, dar o prefer pe cea a României. Am simţit în această săptămînă că există o unitate între jucători. Simt că vom face lucruri bune în această campanie.

Cristi va trebui să se retragă cîndva, dar nu trebuie să ne concentrăm pe aceste lucruri în momentul de faţă. El are o carieră frumoasă, dar va trebui să îi pună punct. Cel mai important acum este să vedem dacă va juca mîine seară. Vom lua o decizie împreună în această privinţă. Nu vreau să mă gîndesc la alt căpitan", a spus Lucescu.

Acesta a continuat: "Şi ceilalţi jucători care aveau probleme şi-au revenit. Alexa şi Săpunaru sînt 100%, iar Mutu se simte mai bine ca ieri. Sînt situaţii în care nu poţi risca pentru că pierzi apoi un an, mai sînt şi altele în care rişti, dar nu îţi poţi ajuta echipa. Mă bucur că în sufletul jucătorilor este că va fi meciul generaţiei lor. Pentru mine nu este aşa.

Cred că presiunea este pe bosniaci că joacă împotriva propriului public. Ei vor juca la victorie, iar noi trebuie să avem luciditate şi răbdare ca să învingem. Sînt optimist pentru că am simţit la antrenamente că vom face un meci bun. Un rezultat de egalitate nu ar reprezenta un eşec. Bosnia e obligată să cîştige din cauza conjuncturii şi a rezutlatelor obţinute. Va fi un meci în care ambele echipe vor da totul în teren. O atitudine ostilă a fanilor ne-ar motiva mai mult mîine seară"

Lucescu Jr. a mutat apoi discuţia către arbitrajele pe care le-a avut naţionala României: "Am avut pînă acum arbitraje care ne-au defavorizat, dar sînt convins că la un moment dat totul se compensează. Nu mă interesează discuţia cu privire la dezafilierea Federaţiei Bosniace.

Mutu are o experienţă de viaţă, probabil e cel mai talentat jucător al nostru şi ştie că trebuie să-şi încheie frumos cariera. Problemele au rămas în spate şi sîntem amîndoi aici pentru a face echipa să cîştige".

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (33)
olvioo07
olvioo07  •  25 Martie 2011, 18:08

Si daca luam bataie ( in min 85, eventual ) se cheama ca am foarte aproape de realizarea obiectivului. Bravo Razvane, halal mentalitate ai adus la nationala.!!!

ando89
ando89  •  25 Martie 2011, 17:33
Postat de ockiu pe 25 Martie 2011, 17:11

am impresia ca cel adormit e chiar el...

hey, din somn te mai trezesti...

ockiu
ockiu  •  25 Martie 2011, 17:11
Postat de ando89 pe 25 Martie 2011, 15:52

N-ati inteles! Razvanel vrea sa-i adoarma pe bosniaci care pregatesc meciul dupa ce scrie in ziare la noi... De fapt o sa jucam la infrangere :) Sau am facut altfel in ultimii doi ani?!?

am impresia ca cel adormit e chiar el...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează