FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

VIDEO EXCLUSIV Reacție vehementă după Germania - România: „O mizerie, acolo s-a jucat totul!”

România U21 a fost eliminată de la Euro U21, după 0-0 cu Germania U21. Ionel Ganea (47 de ani), fost internațional, consideră că meciul cu Ungaria (2-1) ne-a tras în jos în privința calificării în „sferturi”, atacând arbitrajul din victoria cu maghiarii. +29   FOTO
România U21 a fost eliminată de la Euro U21, după 0-0 cu Germania U21. Ionel Ganea (47 de ani), fost internațional, consideră că meciul cu Ungaria (2-1) ne-a tras în jos în privința calificării în „sferturi”, atacând arbitrajul din victoria cu maghiarii.

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2021 22:00 / Actualizat marti, 30 martie 2021 22:37

România U21 a fost eliminată de la Euro U21, după 0-0 cu Germania U21. Ionel Ganea (47 de ani), fost internațional, consideră că meciul cu Ungaria (2-1) ne-a tras în jos în privința calificării în „sferturi”, atacând arbitrajul din victoria cu maghiarii.

Ionel Ganea: „Cu Ungaria s-a jucat calificarea”

N-am pierdut niciun meci, cea mai mare mizerie pentru noi a fost partida cu Ungaria. Arbitrii ne-au tocat pe față. Dacă la 0-0 primeam penalty, altfel stătea situația pentru noi (n.r. - din perspectiva golaverajului). Am avut și un fault care nu s-a dat, cel de la golul lor. Aici s-a jucat totul, pentru că Olanda și Germania au câștigat la pas cu ei.

Două gafe uriașe la Budapesta! România, dezavantajată clar de arbitraj: „O mizerie!”
EURO U21
Două gafe uriașe la Budapesta! România, dezavantajată clar de arbitraj: „O mizerie!”

Ne-a lipsit golul cu Germania, noroc am avut și noi, și ei. Cred că am avut o formulă ofensivă, dar știți cum e, antrenorul te pregătește până la un moment dat. Schimbările din seara asta nu au adus un plus. A lipsit o dăruire suplimentară a jucătorilor. Dacă și-ar fi dorit mai mult fotbaliștii, poate că am fi câștigat meciul. 

Probabil că ar fi arătat altfel atacul azi cu George Ganea pe teren. Dar o echipă națională nu trebuie să stea doar într-un jucători, doi sau trei”, a declarat Ganea la GSP Live.

  • George Ganea (21 de ani, atacant), fiul fostului jucător de la Dinamo sau Rapid, a fost suspendat pentru jocul cu Germania.

Cele mai tari imagini din partida Germania U21 - România U21

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+25 FOTO

Emisiunea GSP Live după Germania U21 - România U21 0-0

Citește mai multe știri despre partida Germania U21 - România U21:

Penalty în Germania U21 - România U21! Fotoreporterul GSP a surprins exact momentul

Germania U21 - România U21, comentat de Adrian Florea, Marius Mărgărit și Justin Gafiuc

Salvatorul Pașcanu! Două intervenții decisive pentru stâlpul din defensiva „tricolorilor”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (26)
magic4ever
magic4ever  •  30 Martie 2021, 22:52

Morutan iar a fost cel mai slab de pe teren,a reusit sa se impiedice in minge si sa grrseasca 3-4 pase simple de 5-10 m...daca pana acum cerea Becali 20 de milioane pt Morutan, dupa turneul asta total nereusit nu primeste nici 500.000 euro pt acest fotbalist mediocru si limitat...

sakamoto
sakamoto  •  31 Martie 2021, 00:10

Haideti sa mai scriem si pozitiv despre echipa lui Mutu. A jucat 3 meciuri cu echipe dificile. N-a pierdul in nici un meci. Germania si echipa Tarilor de Jos sint printre cele mai bune din lume. Baietii nostri au luptat exemplar. Au dat totul pe teren, au terminat meciurile epuizati. Chiar daca nu s-au calificat, baietii nostri si Mutu merita aprecierele noastre. Cinste lor!

ionica007
ionica007  •  31 Martie 2021, 01:06
Postat de cri5ti pe 30 Martie 2021, 23:19

culmea.. echipa de club se cam. învârte în jurul lui.. echipa lui de club e aia care e pe primul loc.. o știi? aa nu ca voi sunteți pe 14 din 16 și de la mijloc în sus nu mai sunteți obișnuiti sa va uitați la clasament

Da, stim cine este ACUM pe primul loc... Iar faptul ca echipa aia se invarte in jurul acestui natarau *** arata valoarea ei... Sper ca am fost destul de clar...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează