FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LUXEMBURG 3-1

România a trecut cu emoţii de minuscula reprezentativă din Ducat » Ne-au perpelit

Golul lui Gerson a creat panică printre
Golul lui Gerson a creat panică printre "tricolori"

Articol de , - Publicat miercuri, 30 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 30 martie 2011 09:47

Trupa din Luxemburg a deschis scorul la Piatra Neamţ, dar "dubla" lui Mutu şi reuşita din final a lui Zicu ne-au salvat de o mare ruşine

Piatra Neamţ a devenit un fel de SMURD pentru "tricolori", care au venit pentru a doua oară în ultimele 17 luni sub Pietricia să-şi panseze rănile după tot atîtea înfrîngeri dureroase. În toamna lui 2009, după 0-5 cu Serbia, moldovenii au purtat spre victorie "naţionala" lui Răzvan într-un alt derby de lumea a patra, 3-1 cu Feroe. Ce succes! Ultimul într-un oficial.

Hagi al luxemburghezilor
E timpul să le arătăm şi luxemburghezilor că nu mai există echipe mici. Începe meciul. Ufff, ce bine! Am scăpat cu faţa curată de prima fază fixă. Adversarii noştri scoşi din producţie pentru a veni la meci au avut lovitura de start, dar au dovedit că ne respectă şi n-au tras de la centrul terenului. N-au aşteptat însă prea mult şi Schnell (5) a expediat primul şut spre poartă al partidei. Joachim (15) se crede Hagi şi îi dă emoţii lui Tătăruşanu cu o "foglia seca" de la jumătatea terenului.

Răsuflăm uşuraţi după primul sfert de oră. Nu pentru mult timp însă. Oaspeţii au deschis scorul, nici o surpriză!, dintr-o fază fixă. E al 16-lea gol din mandatul lui Răzvan luat astfel, dacă asta mai e vreo ştire. Asistentul social Gerson (22) i-a luat faţa lui Gardoş, stoperul mult ridicat în slăvi, a preluat cu mîna, şi se poate lăsa în glorie după reuşita vieţii lui. VEZI GOLUL DE 0-1, MARCAT DE GERSON!

Bravo! Se poate!
Tabela arată incredibil: România - Luxemburg 0-1. De fix doi ani n-am mai fost conduşi acasă, de la meciul cu Serbia, 2-3, de la Constanţa. Egalăm repede. Noroc că şi luxemburghezii, cît sînt ei de temuţi, au slăbiciunile lor, pe care Mutu (24) le-a speculat prompt. 1-1 la pauză. Bravo, băieţi! Se poate! VEZI GOLUL DE 1-1, MARCAT DE MUTU!

După pauză am fost de nerecunoscut. Am atacat! A intrat şi Torje, refăcut după ce Lulici i-a rupt mijlocul la Zenica. Dinamovistul şi-a mai trecut în cont încă o mare performanţă: i-a pus mingea pe frunte lui Mutu (68), la golul de 2-1. VEZI GOLUL DE 2-1, MARCAT DE MUTU!

Evoluţia entuziasmantă a "tricolorilor" a fost consfinţită de Zicu (78): 3-1, rezultat care, pe vremea lui Hagi ar fi echivalat cu înfrîngerea. Şi cu o ruşine mare! Acum, doar răsuflăm uşuraţi că n-am căzut pe ultimul loc din grupă! VEZI GOLUL DE 3-1, MARCAT DE ZICU!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (32)
costy81gl
costy81gl  •  30 Martie 2011, 20:34

De ce nu i-ati pus nota si anteronorului?

gogugabi19
gogugabi19  •  30 Martie 2011, 17:27

drept cel mai protejat antrenor cine poate oase roade.in alta ordine de idei,Razvan,nu are nici o treaba cu antrenoratul.probabil ca multitudinea de cursuri facute, ba pe aici ba pe acolo, nu dau rezultate la noi-,,fotbalistii romani sunt mai lenti in gindire".cred ca ceea ce ai facut a fost un experiment ,ai vrut sa vezi cum se poate ingropa in rusine o natiune, ai reusit,felicitari. demn ar fi sa ne lasi ca poate cine stie vom zari luminita de la ....EURO.

bogdan72
bogdan72  •  30 Martie 2011, 16:05

Ce sa faci cu juniorul lui il' muce , daca il iei la bani marunti ii gasesti neamurile in India, imi face impresia ca nu stie sa aseze o echipa de fotbal... rusine...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează