FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FEROE

ROMÂNIA - FEROE // Bogdan Lobonț explică de ce Tătărușanu rămâne titular la națională, deși nu joacă la Lyon: „E excepția de la regulă”

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2019 19:01

Bogdan Lobonț (41 de ani), antrenorul cu portarii al naționalei, a vorbit pentru FRF TV despre situația lui Ciprian Tătărușanu (33 de ani), rezervă la Lyon, dar care va apăra la următoarele meciuri pe care România le va disputa în preliminariile Campionatului European 2020.

  • România va evolua în Feroe, pe 12 octombrie, de la ora 19:00, și acasă cu Norvegia, pe 15 octombrie, de la 21:45. Ambele meciuri vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV.

Tătărușanu e punctul fix din primul „11” al naționalei României, deși încă nu a apucat să debuteze într-un meci oficial la Olympique Lyon, echipă la care s-a transferat în această vară.

Bogdan Lobonț, fostul portar al naționalei, acum mâna dreaptă a selecționerului Cosmin Contra, a explicat de ce Tătărușanu e de neînlocuit chiar dacă e rezervă în Ligue 1: „Tătă e excepția de la regulă. Și dacă nu joacă la echipa de club, tot timpul a dat totul pentru echipa națională și a avut evoluții extraordinare. Tătă a fost omul meciului în majoritatea meciurilor din aceste preliminarii, dacă nu chiar la toate. Este un profesionist extraordinar, un exemplu pentru toți ceilalți”.

7,33e media notelor GSP obținută de Tătărușanu în meciurile din preliminarii, cea mai mare din lotul lui Contra

4 meciuri oficialea apărat Tătărușanu în acest sezon, toate la echipa națională

...despre partida cu Insulele Feroe: „Emoții avem tot timpul, atât timp cât reprezentăm echipa națională. Meciul cu Feroe trebuie să-l abordăm cu o atitudine extraordinară, cu voință de a face lucruri mărețe pentru România”

...de ce avem nevoie în plus față de partidele cu Norvegia și Suedia din deplasare: „Meciurile cu aceste echipe sunt în trecut. Am obținut un punct în Norvegia, am avut o parte bună în ambele meciuri în care băieții s-au exprimat la adevărata lor valoare. Ne trebuie aceeași consistență pe care am avut-o în acele frânturi de meci”

„Lobi” a vorbit și despre copiii care vor susține naționala pregătită de Cosmin Contra în meciul cu Norvegia de pe Arena Națională, până în această dimineață fiind înscriși peste 15.000 de copii sub 14 ani, plus însoțitorii lor: „Le mulțumesc în numele tuturor! Ei sunt adevărații suporteri ai României!” (MAI MULTE DETALII AICI)

VEZI ȘI:

FEROE - ROMÂNIA // FOTO+VIDEO Vlad Chiricheș: „Nu vă așteptați să facem spectacol” + Ce spune despre o posibilă revenire la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
danbinci
danbinci  •  08 Octombrie 2019, 22:28

Numai in Nationala Romaniei se poate asa ceva. Rezerva la club, titular la Nationala. Faceti loc tinerilor, si nu tineti in echipa Nationala, jucatori care nu mai fac fata nici in liga a II a.

st.il.
st.il.  •  08 Octombrie 2019, 22:14

Nu sunt fan Tătărușanu dar, dacă stăm strâmb și judecăm drept, cu spaniolii, băiatul ăsta, ne-a cam scos !...

andrei2323
andrei2323  •  08 Octombrie 2019, 20:06
Postat de pierrecardin pe 08 Octombrie 2019, 20:01

pentru ca impresari si pentru ca spaga si pentru ca mafie famiglia

Si pentru ca Spania ne dadea 10 fara el in poarta si pentru ca nici pe Malta n o bateam fara Tatarusanau.Numai un *** poate sa abereze *** cu impresari si familii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează