FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA //

ROMÂNIA - NORVEGIA // Dan Petrescu e categoric: „Ianis Hagi trebuie să joace mereu titular la națională”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 22:16

Dan Petrescu, tehnicianul celor de la CFR Cluj, a insitat să-l laude pe Ianis Hagi, 20 de ani, cel care la meciul cu Insulele Feroe, câștigat cu 3-0, a purtat pentru întâia oară tricoul cu numărul 10 la prima reprezentativă. 

„Încă de când era în România, am spus că Ianis Hagi era cel mai bun jucător din campionat.Tot timpul am spus asta, nu doar pentru că sunt prieten cu Hagi. 

Contra a decis foarte bine să îi dea numărul 10 şi să îl bage titular, pentru că Ianis Hagi trebuie să joace mereu titular”, a declarat „Bursucul”, potrivit TV Telekom Sport. 

5a fost nota primită de Ianis Hagi pentru prestația din meciul cu Feroe, 3-0. Fiul lui Gheorghe Hagi a fost integralist

„N-a fost scor mincinos”

Petrescu a comentat și victoria „tricolorilor” din Feroe: „Nu poţi să spui că a fost un scor mincinos, pentru că echipa mai bună, care a dominat tot meciul, a fost România. Nu contează când dai goluri, important e că le-am dat, că am câştigat şi că nu am primit gol iar”, a mai spus antrenorul CFR-ului. 

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și: 

ROMÂNIA - NORVEGIA // „Balonul de Aur” Ada Hegerberg, conflict deschis cu Martin Ødegaard: „Tocmai acum ți-ai găsit?! Teribil!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (36)
steaua.libera
steaua.libera  •  13 Octombrie 2019, 23:29

Petrescu laudă odrasla ca să se pună bine cu Hagi, să-l ierte pentru declarația aia cu Chindia

nojoke
nojoke  •  13 Octombrie 2019, 22:48

TOATA GENERATIA..GOLDEN FAKE..AFLATA SUB TUTELA CLANULUI BECALI ..E DE FISTIK..EI VAD DOAR CEEA CE TREBUIE SA VADA..PE INTERES..DESIGUR..NU CEEA CE VEDE TOATA SUFLARE SUPORTERILOR ...SAY BYE BYE TO ENGLAND..BURSUC MINCINOS CE ESTI..PROGENITURA E DOAR UMFLATA CU POMPA... VIATA NE O VA DOVEDI... MINCIUNA SI SMENUL..E CEA MAI MARE..CALITATE A VOASTRA..

trake
trake  •  14 Octombrie 2019, 07:56

Această beizadea a atins mingea doar la cornere unde nu aveai loc de el; și cornerele au fost executate prost. La Viitorul toată echipa era obligată să joace pentru el. Sunt alți jucători mult mai buni ca el demni de un număr 10. Mitriță este 10 clase peste acest așa-zis decar. Nistor este cel mai în formă mijlocaș din Liga 1. Se promovează nepotismul la echipa națională. Nu înțeleg de ce atâta teamă de a spune lucrurilor pe nume. Tot respectul pentru Gheorghe Hagi ca jucător, dar atât. Ca om zero. Acesta este și numărul cu care ar trebui să joace acest mare fotbalist Ianis: ZERO.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează