FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2021

ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U21 1-1. Adrian Mutu, calificat la EURO de ziua mamei sale! Mirel Rădoi și Dennis Man nu au fost uitați de selecționer: „Trebuie felicitați”

Adrian Mutu +49   FOTO
Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 20:31 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 22:54

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul echipei naționale de tineret a României, a comentat egalul cu Danemarca U21, scor 1-1, care a asigurat calificarea României la EURO 2021!

Adrian și elevii săi au obținut calificarea chiar într-o zi specială pentru familia Mutu, în care mama selecționerului, Rodica, este aniversată!

„Mă bucur. Aș vrea să dedic victoriei familiei mele, dar în special mamei mele, astăzi este ziua ei de naștere. La mulți ani, mamă! Calificarea la EURO este un lucru foarte important pentru mine, pentru această generație extraordinară. Sunt niște fotbaliști de excepție și pe viitor ei vor forma naționala mare. 

Trebuie să îi mulțumim și lui Mirel Rădoi, care a ajuns 10 puncte în această calificare. Când se termină totul cu bine, toată lumea este fericită. Ne-a ajutat Bosnia (n.red. - care a învins Belgia, scor 3-2), dar arbitrul nu. Era păcat să fi pierdut o calificare cu două penalty-uri invetate, în Ucraina și în această seară, dar cu ajutorul lui Dumnezeu s-a făcut dreptate. 

În afară de calificare, băieții au arătat că joacă fotbal, am dominat Danemarca de la un capăt la coadă, nu cred că au ajuns de 3 ori la poarta noastră. Băieții s-au mișcat foarte bine tactic, sunt mulțumit. Cei care sunt aici și cei care au contribuit la această calificare, precum Dennis Man, trebuie felicitați”, a declarat Mutu la finalul meciului, la PRO X.

E puțin nasol că nu sunt fani pe stadion, vă dați seama ce era aici cu stadionul plin. Putem să le promitem că la EURO vom încerca să îi reprezentăm cu onoare. E important când putem să le oferim suporterilor români câte o bucurie - Adrian Mutu, selecționer România U21

+45 FOTO

VIDEO. Totul despre Irlanda de Nord - România:

Citește mai multe știri despre România U21:

Căpitanul Ianis Hagi dă asigurări după calificarea la EURO: „Cu siguranță nu vom dezamăgi, am făcut țara mândră!”

Danezii au deschis scorul după un penalty văzut doar de „centralul” georgian!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (22)
116538290032900
Alice Popa  •  18 Noiembrie 2020, 08:59

Mutu are dreptate. Radoi are meritul acestei calificari! Daca nu-l lua pe Man ratam sigur calificarea!!

1500744200249107
Marius Cristian  •  18 Noiembrie 2020, 08:56

Mulțumim Danemarca ! Jucatori talentati avem ! Jocul si nivelul tactic al echipei noastre fost jalnic ! toti acești fosti jucători care acum se cred antrenori ( Mutu , Contra, Radoi , chiar Hagi ) trebuie sa puna mana pe carte si sa fava o scoala adevărată de antrenori

zorrozabal
zorrozabal  •  18 Noiembrie 2020, 06:54

Mitu?Nici o vorba de Mihaila?Il lauda pe Denis Man-impresariat de Prodanca-cea care l-a pus acolo,cu toate ca si-a dovedit de n ori...incompetenta!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează