FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2021

ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U21 1-1. Căpitanul Ianis Hagi dă asigurări după calificarea la EURO: „Cu siguranță nu vom dezamăgi, am făcut țara mândră!”

Ianis Hagi +49   FOTO
Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 20:31 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 22:44

Ianis Hagi (22 de ani), căpitanul echipei naționale de tineret în meciul cu Danemarca U21 (scor 1-1), a comentat rezultatul înregistrat pe „Ilie Oană”, care i-a calificat pe tinerii „tricolori” la EURO 2021!

„Emoții au fost și de partea noastră, contează cum le gestionezi. Am făcut-o bine, chiar dacă ne-au condus cred că noi am dominat meciul. Am avut ocazii, știam că până la sfârșit vom marca și apoi am știut că egalul este bun și am ținut mingea. Suntem fericiți, am scris istorie, nu s-a mai întâmplat ca echipa națională să se califice la două Campionate Europene la rând. Am făcut țara mândră.

Sunt fericit, e un moment frumos în cariera mea, sunt mândru să port banderola și tricoul cu #10, asta mă face un fotbalist mai bun. Ambiția este de două ori mai mare, sper ca în viitor să continui să port banderola de căpitan și numărul 10. 

Le promit fanilor că vom da totul, 100%, pentru tricou, pentru ei și familiile noastre. Dacă vor fi alături de noi, cu siguranță vor fi fericiți. Am arătat-o campania asta și campania trecută, avem o generație bună care vine din spate. Cu siguranță nu vom dezamăgi”, a declarat Ianis la PRO X.

Ne este greu fără suporteri. Avem nevoie de ei, de oameni în tribune. Am salutat galeria din respect, știm că sunt lângă noi, chiar dacă uneori nu avem rezultatele pe care și le doresc. Până la urmă și pentru ei jucăm, să îi facem fericiți așa cum am făcut-o în Italia și cum sperăm să o facem și la următorul EURO

A fost un an foarte bun pentru mine din toate punctele de vedere, am ajuns la o echipă cu ambiții foarte mari și cu o presiune incrediblă. Este fix ce mi-am dorit de mic copil. Am avut evoluții bune și sunt mândru de ce am reușit în 2020. Sunt la început de carieră, am multe lucruri de învățat, abia aștept să mă întorc la echipa de club

Ianis Hagi, România U21

VIDEO. Totul despre Irlanda de Nord - România:

Citește mai multe știri despre România U21:

ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U21. Danezii au deschis scorul după un penalty văzut doar de „centralul” georgian!

Denis Haruţ, internaţionalul de tineret fără impresar, dar cu ambiţii mari: „Vreau doar să îmbrac tricoul, să aud imnul, să lupt pe gazon și să câștig pentru România”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (38)
alin_andrei
alin_andrei  •  18 Noiembrie 2020, 09:25

Baiatul asta incepe sa aiba un tupeu fantastic,si nu pt ca e jucator,ci pt ca i se *** de tasu,rubedenii si "ziaristi". Bai baiatule,tu nu ai nicio realizare in fotabal,NICIUNA!!! un zero barat care e salvat de taticutu mereu! Iar pt cei care au comentat ca am fost praf ca echipă, ca aia au jucat in 10,bla-bla....pai noi am jucat in 10 tot meciul...asa ca am avut noroc ca ne.am calificat,si felicitari celorlalti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gago747
gago747  •  18 Noiembrie 2020, 09:02

Iar a vorbit domnișoara Janice, regenta?

brancusi
brancusi  •  18 Noiembrie 2020, 09:02

Ianixe,la nivelul submediocru pe care il etalezi de atatia ani,ar trebui sa inveti intai lectia modestiei!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează